Πώς να επιλέξετε το σωστό είδος ρυζιού

Ήρθε η ώρα να μάθετε ποιον τύπο πρέπει να επιλέξετε κάθε φορά

Υπάρχουν πάρα πολλές ποικιλίες ρυζιού. Είναι τόσο διαφορετικές η μία από την άλλη και λίγοι γνωρίζουν πώς να τις μαγειρέψουν.

Ήρθε η ώρα να μάθετε ποιον τύπο πρέπει να επιλέξετε κάθε φορά.

Γλασέ: Είναι η πιο γνωστή ποικιλία. Μαλακό, κατάλληλο για σούπες, ρυζόγαλο και γενικότερα συνταγές όπου το ρύζι πρέπει να είναι πηχτό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο baby.gr