Δεν είναι απαγορευτικές! Κρέπες διαίτης

Βάζουμε στο μούλτι το αλεύρι βρώμης, το γάλα, το αλάτι, τον κρόκο του αυγού, την κανέλα και τη ζαχαρίνη και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας (από 1 - 5): 2 - Εύκολη

Υλικά

¼ της κούπας γάλα
¼ της κούπας αλέυρι βρώμης
1 πρέζα αλάτι
1 αυγό
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
Λίγη ζαχαρίνη

Εκτέλεση

Βάζουμε στο μούλτι το αλεύρι βρώμης, το γάλα, το αλάτι, τον κρόκο του αυγού, την κανέλα και τη ζαχαρίνη και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα.

Το αφήνουμε για δέκα με δεκαπέντε λεπτά.

Μετά σε ένα τηγάνι χωρίς να χρησιμοποιήσουμε καμία λιπαρή ουσία, ούτε βούτρο, ούτε λάδι, βάζουμε λίγο από το μείγμα και το απλώνουμε για να σχηματοποιήσουμε τις κρέπες μας.

Ψήνουμε από τη μια πλευρά και όταν πάρει καφέ χρώμα το γυρνάμε και από την άλλη πλευρά για 30 δευτερόλεπτα.

Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr