Το ψάρι δεν τρώγεται μόνο τηγανητό: Κολιοί λαδολέμονο στο φούρνο

Λαχταριστό και εύκολο πιάτο με θαλασσινό άρωμα

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας (από 1 - 5): 1 - Πολύ εύκολη

Υλικά

Για 4-6 άτομα

10 - 12 φρέσκους κολιούς καθαρισμένους
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 χυμός λεμονιού
2 λεμόνια κομμένα σε ροδέλες
δεντρολίβανο

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τους κολιού από τα λέπια, και αφαιρούμε εντόσθια, αλατοπιπερώνουμε και τις περιχύνουμε με λαδολέμονο.
Βάζουμε τους κολιούς σε ένα ταψί μαζί με τη δάφνη το δεντρολίβανο, τα λεμόνια.

Ψήνουμε το ψάρι στους 180 βαθμούς για περίπου 20 -25 λεπτά.

Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr