Πέννες με σάλτσα φέτα και σκόρδο

Λαχταριστό και εύκολο πιάτο μέσα σε λίγα λεπτά!

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας (από 1 - 5): 1 - Πολύ εύκολη

Υλικά

Για 2-4 άτομα

500 γραμμάρια πέννες
100 γραμμάρια θρυμματισμένη φέτα με Σκόρδο
2 μεγάλα χωριάτικα λουκάνικα
κρεμμύδι ξερό
μικρές τομάτες σε κυβάκια
σφηνάκια λευκό κρασί
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, βράζετε τις πέννες σας για 8 λεπτά και στη συνέχεια τις σουρώνετε.

Την ώρα που βράζουν οι πέννες, κόβετε τα δύο λουκάνικα σε μικρά κομμάτια και στη συνέχεια με ένα μαχαίρι κοπής λαχανικών, ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και τις δύο μικρές τομάτες σε κομματάκια.

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το οποίο έχει ζεσταθεί πολύ καλά σοτάρετε το λουκάνικο χωρίς λιπαρά και προσθέτετε και το ξερό ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Όταν το λουκάνικο είναι σχεδόν έτοιμο και το κρεμμύδι έχει μαλακώσει, σβήνετε με το λευκό κρασί.

Έπειτα, προσθέτετε τα 100 γραμμάρια θρυμματισμένη φέτα με Σκόρδο και ανακατεύετε απαλά μέχρι να δημιουργηθεί μια σάλτσα και προσθέτετε λίγο αλάτι.

Προσθέτετε στο τηγάνι τις πέννες και ανακατεύετε απαλά και την τελευταία στιγμή προσθέτετε τις ψιλοκομμένες τομάτες και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Ανακατεύετε και σερβίρετε σε βαθιά πιάτα.

Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr