Στην αγορά για κοτόπουλο Προτιμάμε πάντα πουλερικά καλοσχηματισμένα, εύσαρκα, χωρίς παραμορφώσεις με ανοιχτόχρωμο ομοιόμορφο δέρμα χωρίς μώλωπες και φτερά.
Για να έχουμε πάντα φρέσκα βότανα στην κουζίνα μας Η κατάληλη τεχνική για να διατηρηθούν έως και 15 μέρες από την αγορά τους.
Πουρές Σκόρδου Ένα υπέροχο εργαλείο για να έχετε όλο το άρωμα του σκόρδου και όχι την έντονη γεύση του. Επίσης λόγω της σύστασης του δένει ελαφρά της σάλτσες.
Ανεμιστήρας για απόψυξη κρεάτων Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο από το φούρνο μικροκυμάτων ή το τρεχούμενο νερό.
Πατατοσαλάτα με γιαούρτι και καπνιστή γαλοπούλα Για το μεσημέρι στο γραφείο, αλλά και το βράδυ στον... καναπέ.