Μελιτζάνες ιμάμ με κρέμα φέτας και φρυγανισμένο ψωμί Μια κλασσική αγαπημένη συνταγή, με μια εναλλακτική ματιά.
Χταποδάκι μαριναρισμένο με φάβα, τοματίνια ελιές και δυόσμο Καλό είναι να παρασκευαστεί τουλάχιστον 3-4 ώρες προτού σερβιριστεί, έτσι ώστε να έχει προλάβει να μαριναριστεί
Φτιάχνοντας σπιτικό ζωμό ψαριού Αν έρθει στην κουζίνα σας ένα μεγάλο ψάρι, φτιάξτε με αρωματικά λαχανικά τον δικό σας ζωμό
Μανιτάρια πλευρώτους στο φούρνο με πουρέ ρεβιθιού Κάτι διαφορετικό και νόστιμο για το Σαββατοκύριακο.
Για να μην ψάχνετε τα μπαχαρικά μέσα στο φαγητό Σε όλους αρέσουν, αλλά κανένας δεν τα θέλει μέσα στο πιάτο του.
Σαλάτα με ψητά παντζάρια, μαριναρισμένα μανιτάρια και vinaigrette γιαουρτιού Αγαπημένα υλικά, σ' έναν απολαυστικό συνδυασμό
Αυγοτάραχο Πολλοί το αποκαλούν “το χρυσάφι της λιμνοθάλασσας”, τόσο για το χρώμα του αλλά κυρίως για την εμπορική του αξία
Αραβική πίτα με κατσικάκι και κάρυ Μια διαφορετική επιλογή γέμισης για το δημοφιλές αρτοπαρασκεύασμα.
Γαρίδες σαγανάκι με τραχανά Κάντε την ανατροπή στην κλασική συνταγή, χρησιμοποιώντας ένα παραδοσιακό προϊόν.
Αρνάκι γεμιστό με ρύζι, σπανάκι και γλυκάδια σε σάλτσα θυμαριού Για όσους από εσάς προτιμάτε το φούρνο από τη σούβλα.
Μαγειρίτσα “πειραγμένη” Μια εναλλακτική πρόταση για το δείπνο του Μ. Σαββάτου, δια χειρός Λ. Λαζάρου.