1 Μιλφέιγ σε ποτήρι με βανίλια και καραμέλα Στήστε το γλυκό πριν το σερβίρετε για να είναι τραγανά τα φύλλα σφολιάτας
Ξεφλουδίστε εύκολα την ντομάτα Ζεματίστε για μισό λεπτό σε νερό που βράζει και στη συνέχεια βουτήξτε τη ντομάτα σε παγωμένο νερό
Για να μη μαυρίζουν τα καθαρισμένα φρούτα ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΧΑΛΗ ΝΟΥΡΛΟΓΛΟΥ Για να μη μαυρίζουν τα καθαρισμένα μήλα, τα αχλάδια ή τα κυδώνια μέχρι να τα χρησιμοποιήσουμε, τα περιχύνουμε με χυμό λεμόνι. Το ίδιο κάνουμε και με το λάχανο.
Tarte tatin με πτι-μπερ και αχλάδια Όταν ψηθεί, αναποδογυρίζουμε το ταψί σε πιατέλα, κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε
Σούπα πατάτας με πράσο και σαλάμι αέρος Πολτοποιούμε με ένα ραβδομπλέντερ, μέχρι να γίνει ένας λείος χυλός.
Μιλφέιγ με πτι-μπερ και κρέμα πραλίνας Αφήνουμε το γλυκό στο ψυγείο για 1 ώρα να παγώσει, κόβουμε σε παραλληλόγραμμα κομμάτια και σερβίρουμε
Μπεσαμέλ Ο μαρκήσιος ντε Μπεσαμέλ έφτιαξεμια σάλτα στα τέλη του 17ου αιώνα, για να καλύψει τη μυρωδιά του παστού μπακαλιάρου!
Lemon pie σε ποτήρι με πτι μπερ Στήνουμε το γλυκό, λίγο πριν το σερβίρουμε για να διατηρηθούν τα μπισκότα τραγανά
Ρολλάκια κοτόπουλου με προσούτο και λιαστή ντομάτα Σερβίρουμε τα ρολλάκια ζεστά, περιχύνοντας με βινεγκρέτ και συνοδεύουμε με πουρέ πατάτας
Τούρτα από κρέπες Στρώνουμε εναλλάξ κρέπα και γέμιση, τελειώνοντας με γέμιση και πασπαλίζοντας με τα τριμμένα καρύδια
Σαντουιτσάκια καραμέλας με πτι μπερ Φτιάχνουμε τα δικά μας γεμιστα, βάζοντας ανάμεσα σε δύο μπισκότα λαχταριστή κρέμα καραμέλας
Πώς να ξεκοκαλίσετε ένα μπούτι κοτόπουλο Aκολουθώντας τα τρία απλά βήματα, όπως τα παρουσιάζει ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου
Λευκά τρουφάκια με πτι- μπέρ και ζαχαρούχο γάλα Πασπαλίστε με καρύδι και προσφέρετε τα αγαπημένο γλύκισμα, σε μια ευφάνταστη παραλλαγή