Για να μη μυρίζουν άσχημα τα χέρια μας Τι πρέπει να κάνουμε όταν η μυρωδιά σκόρδου ή κρεμμυδιού δεν φεύγει με τίποτα!
Πώς να καθαρίσετε σωστά τα μανιτάρια Αφαιρέστε το κοτσάνι και ξεφλουδίστε τα με το χέρι, από μέσα προς τα έξω
Κινέζικο νεροκάστανο Είναι βασικό συστατικό της Κινέζικης κουζίνας και αποτελούν το κύριο συστατικό του δημοφιλούς ζελέ από νεροκάστανο
Σπαγγέτι με πέστο αβοκάντο Σερβίρουμε τα μακαρόνια σε πιατέλα περιχύνοντας με τη σάλτσα, βασιλικό ψιλοκομμένο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Πως να φτιάξετε τρίγωνα πανοράματος Εύκολος και γρήγορος τρόπος για να τυλίξετε και να ψήσετε σωστά το φύλλο
Ταιριάζοντας το πιπέρι με τις αγαπημένες μας… φράουλες ! Κι όμως, το μπαχαρικό αγαπά πολύ το ανοιξιάτικο φρούτο.
Μπρουσκέτες από λαγάνα με ντομάτα και βασιλικό Εύκολο και έξυπνο ορεκτικό με το παραδοσιακό είδος ψωμιού της Καθαράς Δευτέρας.
Αρνί μπούτι γεμιστό με φέτα και μυρωδικά Αφού ψηθεί το αφήνουμε να κρυώσει, αφαιρούμε τον σπάγκο και το κόβουμε το σε μερίδες όπως ένα ρολό
Πώς να ψήσετε σωστά μια τάρτα Τέλεια ζύμη σε 30 λεπτά, με τη βοήθεια λίγου αλουμινόχαρτου και μιας χούφτας φασολιών
Φτιάξτε εύκολη και γρήγορη ομελέτα Όσο απλό και να ακούγεται, ακόμα και μια απλή ομελέτα έχει τα μυστικά της!
Γλυκοπατάτα Ο διάσημος εξερευνητής Κολόμβος έφερε τη γλυκοπατάτα στην Αγγλία από το νησί του Αγίου Θωμά, στα τέλη του 1400.
Συντήρηση με chili Έχουν αντιμικροβιακές ιδιότητες και βοηθούν τα περισσεύματα να διαρκέσουν περισσότερο