Τα κόκκινα αβγά Η παράδοση λέει ότι βάφουμε κόκκινα αβγά επειδή συμβολίζουν το αίμα του Χριστού. Αλλά, γιατί αβγά;
Για να διατηρήσουμε το κρέας ζουμερό όταν το ψήνουμε Αντί για πιρούνι, χρησιμοποιήστε ξύλινες κουτάλες ή μια τσιμπίδα για να το γυρίσετε.
Ρεβίθια φούρνου με πράσα Το ταπεινό όσπριο σε μια πεντανόστιμη, νηστίσιμη συνταγή για όλη την οικογένεια
Πώς να βγάλετε “φιλέτα” πορτοκαλιού Χρησιμοποιείστε ένα κοφτερό ίσιο μαχαίρι για να αφαιρέσετε την σάρκα του φρούτου ανάμεσα στις ίνες
Μπύρα Αναφορές για την παρασκευή μπύρας ξεκινούν από την αρχαία Αίγυπτο και την Μεσοποταμία, περίπου το 4000 π.Χ
Μαύρα arancini από ριζότο με σουπιά Βουτάμε κάθε μπαλάκι σε χτυπημένο αυγό, κυλάμε στη τριμμένη φρυγανιά και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι
Πώς να μην κολλάνε τα μακαρόνια στο βράσιμο Αφού βράσει το νερό, το αλατίζουμε και ρίχνουμε τα μακαρόνια ολόκληρα, αφού πρώτα τα "στρίψουμε"
Πώς να ξεφλουδίσετε μια πιπεριά Εναλλακτικά, αν δεν έχετε φλόγιστρο, μπορείτε να τις ψήσετε σε πολύ δυνατή φωτιά (στο γκριλ ή στα κάρβουνα)
Για να μη χαλάει ο πελτές ντομάτας Τον αποθηκεύουμε στο ψυγείο, καλύπτοντας την επιφάνεια με λίγο ελαιόλαδο
Γρήγορη πίτα με φρούτα του δάσους και σως γιαουρτιού Ελαφριά και νόστιμη, τέλεια για πρωινό και τον απογευματινό καφέ
Πιπερόριζα (τζίντζερ) Ένα από τα πιο θρεπτικά βότανα παγκοσμίως και μέρος της καθημερινής ασιατικής κουζίνας