Λευκή τρούφα: Ακριβός και γευστικός “θησαυρός” Τη μεγαλύτερη λευκή τρούφα στον κόσμο ανακάλυψε ένας Ιταλός πριν από λίγες ημέρες .
Πώς χρησιμοποιούμε το κρεμμύδι στο φαγητό μας Αν δεν θέλουμε να πάρουμε το κάψιμο του κρεμμυδιού και να γίνει το φαγητό μας 'βαρύ'...
Γαρίδα σωτέ Μιας και είναι η εποχή της και στη χώρα μας έχουμε καλή και φθηνή γαρίδα μια γρήγορη συνταγή για τους λάτρεις του είδους.
Tiramisu κρέμα Για τούρτες, τάρτες, πάστες κ.ά. Μπορεί να διακοσμηθεί με κακάο, φρέσκες φράουλες , σαντιγύ.
Βελουτέ σούπα λαχανικών Κρατήστε τη συνταγή γιατί αν αφαιρέσετε τις πατάτες έχετε έναν πολύ καλό ζωμό λαχανικών.
Το κοκκινιστό με πένες Όταν το κρέας γίνει πολύ μαλακό και αρχίζει να λιώνει σερβίρετε το πάνω σε πένες.
Κους κους καρμπονάρα Σερβίρεται με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και για πιο ιδιαίτερους ουρανίσκους με γλυκιά πάπρικα.
Μια διαφορετική συνταγή με κοτόπουλο, κουνέλι, λαγό ή σουπιές Τολμήστε το και εσείς και δεν θα χάσετε.
Τραγανοί λουκουμάδες Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι 'κόβοντας' τους λουκουμάδες με το χέρι. Σερβίρουμε με μέλι και κανέλα.
Πετάξτε την κρέμα γάλακτος από το ψυγείο σας! Αντικαταστήστε την κρέμα γάλακτος με τυρί μασκαρπόνε, γιαούρτι ή οποιοδήποτε άλλο κρεμώδες τυρί. Θα δώσει πιο πλούσια γεύση στο φαγητό σας.
Πώς διαχειριζόμαστε τις γαρίδες Αυτή είναι η εποχή που στη χώρα μας βγαίνει ολόφρεσκη γαρίδα. Ευκαιρία λοιπόν να γράψουμε δυο λόγια για αυτό το χαρισματικό οστρακόδερμα.
Φτιάξτε σνακ για πριν το φαγητό, για το ποτό ή τα παιδιά Προσθέστε φρέσκο πιπέρι και έχετε ένα ιδανικό σνακ.
Σπαγγέτι Pomodorini Προαιρετικά τρίβουμε από πάνω μια καλή γραβιέρα ή ιδανικά λίγο Parmigiano Reggiano.
Ζελέ ανανά Μόλις το μίγμα γίνει χλιαρό προσθέτουμε κύβους ανανά και το σερβίρουμε σε ποτήρια του μαρτίνι ή σε ποτήρια "old fashion"χαμηλά.
Μοσχαρίσιο burger του εργένη Όσο πιο παχύς είναι ο κιμάς τόσο πιο εύγεστο και συμπαγές θα βγει το burger.
Πώς να δέσετε τις σάλτσες Αν σας προβληματίζει το πώς να δέσετε μια σάλτσα για να αποκτήσει μια λαμπερή και ομοιόμορφη υφή, τα πράγματα είναι απλά.