Η μεσογειακή διατροφή κατάγεται από την αρχαία Ελλάδα Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι θεωρούσαν τη γεύση βασικό δείκτη υγείας.
Πέννες με κοτόπουλο και ελιές στο φούρνο Στρώνουμε τα μακαρόνια σε σε λαδωμένο ταψί μαζί με το κοτόπουλο κομμένο σε λεπτές φέτες, τις ελιές περιχύνουμε με την κρέμα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
Μπισκότα βουτύρου ζάχαρης Η συνταγή βγάζει 50 μπισκότα. Αφήνουμε για 15 λεπτά να κρυώσουν και σερβίρουμε.
Φετουτσίνι με σάλτσα ντομάτας και λουκάνικο chorizo Μαγειρέψτε τις μπουκιές λουκάνικου ανακατεύοντας συχνά για 4-5 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.
Κέικ με μύρτιλλα Αφού ψηθεί, το αφήνετε για 10 λεπτά στο φούρνο με ανοιχτή την πόρτα και κατόπιν το βγάζετε και το αφήνετε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου.
Πέννες με αλφρεντό και τυριά Εύκολη μακαρονάδα με κρεμώδη σάλτσα αλφρέντο, μπέικον και κρούστα τυριών στο φούρνο για το μεσημεριανό σας.
Τα μυστικά για μαγείρεμα στον ατμό Δεν περιέχει λιπαρή ουσία για το μαγείρεμα της τροφής σφραγίζοντας όλες τις βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά.
Γεμιστές πατάτες με κρέμα τυριού και μπρόκολο Γεμίζουμε τις πατάτες με το μείγμα που φτιάξαμε και τις ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20-25 λεπτά.
Κρεατόπιτα με γιαούρτι Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 40 λεπτά. Αφήνετε να κρυώσει καλά για 10 λεπτά και σερβίρετε.
Το ρυζόγαλο με σοκολάτα Αν θέλουμε να το σερβίρουμε παγωμένο όπως το απλό ρυζόγαλο το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 90 λεπτά.