Λαϊκός ξεσηκωμός στη Σάμο για τους αστακούς του Παπανδρέου

Λαϊκό ξεσηκωμό έχει προκαλέσει η παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι...συνελήφθη από τον φωτογραφικό φακό να απολαμβάνει αστακό σε ταβέρνα του νησιού.

Για το λόγο αυτό, κάτοικοι του νησιού κυκλοφόρησαν αφίσα με παραποιημένη φωτογραφία του Παπανδρέου, που τον παρουσιάζει ως... αιμοδιψές ζόμπι και με τίτλο: “Είσαι ανεπιθύμητος στη Σάμο»! Παράλληλα αναφέρουν: “Εμείς οι Σαμιώτες ζητούμε από τον εθνικό προδότη να σταματήσει τις διακοπές του τώρα και να φύγει από το νησί”.

Μάλιστα, τα άτομα που δημιούργησαν την αφίσα προσκαλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας τους Σαμιώτες το Σάββατο στις 19:00 έξω από το ξενοδοχείο όπου διαμένει ο πρώην πρωθυπουργός, το Doryssa Bay.

Θυμίζουμε ότι μετά τη Σέριφο και την Ίο, όπου απολάμβανε τις διακοπές του, ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, μετακόμισε στη Σάμο.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον κύριο Παπανδρέου να δειπνεί σε γνωστή ταβέρνα του νησιού, όπως ανέφερε ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso.

Όπως σημείωνε η εφημερίδα, ο πρώην πρωθυπουργός πλήρωσε και το λογαριασμό για τους δυο σωματοφύλακές του, που κάθονταν σε απόσταση για να εποπτεύουν το χώρο. Το γεύμα περιελάμβανε ορεκτικά, με γόνο καλαμαράκι, χταποδάκι και δυο μικρούς αστακούς, ενώ αυτή τη φορά εθεάθη με γνωστό του στο τραπέζι και όχι με τη σύζυγό του, Άντα, όπως μας είχε συνηθίσει.