Έσφαξαν Βρετανό τουρίστα στα Μάλια μετά από άγριο καυγά

Αναβιώνει ο καλοκαιρινός εφιάλτης των Βρετανών τουριστών, που έρχονται στη χώρα μας για να... "ξεδώσουν" και να κάνουν - υπό την ανοχή των τοπικών κοινωνιών και αρχών - ό,τι δεν μπορούν στην πατρίδα τους.

Τη νύχτα νεκρός έπεσε ένας 19χρονος Βρετανός τουρίστας, τραυματισμένος πιθανότατα από μαχαίρι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή με συμπατριώτες του στα Μάλια. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για καυγά μεταξύ των Βρετανών για ασήμαντη αφορμή. Η συμπλοκή έγινε μετά από διασκέδαση σε νυχτερινό μαγαζί. Μόλις ο 19χρονος έπεσε νεκρός οι υπόλοιποι διαλύθηκαν και η αστυνομία αναζητά το δράστη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή με περίπου 30-35 συμπατριώτες του, γύρω στις 03.30 τα ξημερώματα, σε πεζόδρομο κοντά στον κεντρικό δρόμο των Μαλίων.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει εικόνα για άλλους τραυματίες, ενώ η Αστυνομία θεωρεί δεδομένο ότι ο δράστης είναι Βρετανός. Αυτή την ώρα γίνονται προσαγωγές Βρετανών στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης.

Σήμερα είναι τα Μάλλια στην Κρήτη, παλαιότερα το Φαληράκι στη Ρόδο, ο Κάβος στην Κέρκυρα, ο Λαγανάς στη Ζάκυνθο.

Το αποτέλεσμα είναι ένα : Ότι, την ώρα που η Ελλάδα προσελκύει όλο και περισσότερους και ποιοτικότερους τουρίστες, η διατήρηση τέτοιων εικόνων και η καταγραφή τέτοιων περιστατικών μόνο καλό δεν κάνουν σε μια χώρα, που είναι ευάλωτη σε σκληρή κριτική από τα ξένα μέσα ενημέρωσης, κάθε φορά, που συμβαίνει το ο,τιδήποτε.

Θυμίζουμε την ταξιδιωτική οδηγία του βρετανικού υπουργείου εξωτερικών, που είχε αποκαλύψει το news.gr, και απέτρεπε τους Βρετανούς τουρίστες από το να επισκεφθούν την Ελλάδα, επειδή οι θάλασσες έχουν... τσούχτρες !

*Φωτογραφίες από το cretalive.gr