Ανιματέρ ξενοδοχείου μαχαίρωσε το 11χρονο αγόρι στην Κρήτη

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή Ανισσαρά Χερσονήσου στην Κρήτη, όταν ένα 11χρονο παιδί, ρωσικής καταγωγής, δέχθηκε 20 μαχαιριές.

Το παιδί πιθανότατα διέφυγε της προσοχής των γονιών του περίπου στις 9 το βράδυ και για τρεις ώρες δεν μπορούσαν να το εντοπίσουν και τα μεσάνυχτα κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου, δηλώνοντας την εξαφάνισή του παιδιού.

Οπως αναφέρει η ίδια πηγή, το παιδί, βρέθηκε περίπου στις 02.30 τα ξημερώματα, σε χώρο με μπάζα έναντι του ξενοδοχείου, με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι (πληροφορίες κάνουν λόγο για 20 μαχαιριές), κυρίως στην πλάτη και στο θώρακα.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε και παρέλαβε το παιδί, το οποίο μετέφερε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, ενώ η κατάσταση της υγείας του έκρινε αναγκαία την αεροδιακομιδή στην Αθήνα με C-130.

H φωτογραφία του μικρού από το prismanews.gr έξω από το νοσοκομείο

Σύμφωνα με το cretalive.gr, όταν το παιδί βρέθηκε από την αστυνομία είχε τις αισθήσεις του και φέρεται να είπε ότι δέχτηκε τις μαχαιριές από τον 20χρονο Ολλανδό ανιματέρ του ξενοδοχείου επειδή του είχε πάρει μία τσάντα που περιείχε διάφορα αντικείμενα για τα νούμερά του.

Ο άνδρας εντοπίστηκε να κινείται περίεργα έξω από το ξενοδοχείο, την ώρα που ήταν έτοιμος να πηδήξει το φράχτη του ξενοδοχείου. Ο 20χρονος εντοπίστηκε και προσήχθη, κατά τη διάρκεια των ερευνών της αστυνομίας.

Στην παρακάτω φωτογραφία από το flashnews.gr φαίνεται το σημείο που βρέθηκε ο μικρός

Ο 20χρονος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, ενώ στην τσάντα του βρέθηκε ένα λαπτοπ και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία είχε κλέψει από το παιδί.

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία ερευνά και το ενδεχόμενο το παιδί, πριν τις μαχαιριές που δέχτηκε, να υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από τον Ολλανδό ανιματέρ...

O 11χρονος εξετάστηκε από ιατροδικαστή, κι αμέσως μετά θα παραληφθεί από το ασθενοφόρο κι από εκεί στο αεροσκάφος για την αεροδιακομιδή.

20 μαχαιριές στο σώμα του 11χρονου

20 μαχαιριές σε πλάτη, θώρακα και χέρι εντόπισε στο σώμα του αγοριού από τη Ρωσία ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης κατά τη διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης, απαραίτητης για την προκαταρκτική εξέταση της υπόθεσης από την Αστυνομία.

Μακροσκοπικά δε φαίνεται, το αγόρι να έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά, ενδεχόμενο που ερευνάται και από τις αρχές, ενώ από τον ιατροδικαστή ελήφθησαν δείγματα τα οποία θα εξεταστούν για ανίχνευση γενετικού υλικού.

Ο Ολλανδός παρέσυρε το παιδί στο πάρκινγκ όπου και το μαχαίρωσε, ενώ κατόπιν ... είχε την ψυχραιμία να πλύνει το μαχαίρι και να το κρύψει σε πυροσβεστική φωλιά, κι επέστρεψε στο ξενοδοχείο για να συνεχίσει τη δουλειά του!

Σε ό,τι αφορά τη διαδικασία υπό την οποία προσελήφθη ο 20χρονος ως ανιματέρ, ο Ολλανδός μετά από διακοπές που έκανε πέρυσι και πρόπερσι στην περιοχή, προτάθηκε από τον προϊστάμενο του ξενοδοχείου και ξεκίνησε δουλειά, δοκιμαστικά, την περασμένη Παρασκευή.

Το 11χρονο δεν έχει εσωτερική αιμορραγία και δεν έχουν πληγεί ζωτικά όργανα, ενώ χρειάζεται να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το εύρος του τραύματος στη σπονδυλική στήλη.

Όπως δήλωσε ο Πάνος Ευσταθίου, Διοικητής Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας το παιδί ενδεχομένως να αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα και να μείνει παραπληγικό. "Πιθανώς να έχει προκληθεί και παραπληγία,το παιδάκι δεν κουνούσε τα πόδια του" ανέφερε μιλώντας στον Alpha 98,9.

Πρόσθεσε ακόμη ότι: "Το παιδάκι ειναι διασωληνωμένο αυτή τη στιγμή, διακομίζεται στην Αθήνα, ειναι σε σοβαρή κατάσταση, θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά. Δυστυχώς είναι τραγική περίπτωση απόπειρας δολοφονίας για ενα παιδάκι με 20 μαχαιριές".

Η μητέρα του μικρού (φωτογραφία από το flashnews.gr)