Υπέκυψε η 25χρονη που την είχε ξυλοκοπήσει ο φίλος της

Έφυγε και τυπικά σήμερα από τη ζωή η άτυχη Φαίη Μλάχα που στις 5 Απριλίου έπεσε θύμα της πρωτοφανούς αγριότητας του 25χρονου άνδρα με τον οποίο διατηρούσε σχέση.

Ο οργανικός της θάνατος επήλθε τη Δευτέρα 29 Απριλίου, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η άτυχη 23χρονη νοσηλευόταν από τις 7 Απριλίου στην εντατική μονάδα της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών, στην οποία διακομίστηκε δυόμισι εικοσιτετράωρα μετά, με βαρύτατες κρανιογκεφαλικές κακώσεις, οι οποίες εξ αρχής δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο για οποιαδήποτε ελπίδα.

Το χρονικό της τραγωδίας:

Στις 5 Απριλίου 2013 η Φαίη δέχεται ένα τηλέφωνο από τον 25χρονο με τον οποίο διατηρεί σχέσεις 3-4 μήνες. Κλείνουν το μοιραίο ραντεβού στην περιοχή της Νέας Μάκρης, λίγες εκατοντάδες μέτρα πιο πέρα από το σπίτι των δύο κοριτσιών. Στο ραντεβού αυτό όμως, όπως συχνά γινόταν, δεν πήγε μόνη της. Μαζί της πήγαν και η αδερφή της καθώς και ένας φίλος της. 

Για κάποιους λόγους και στην μέση του δρόμου, διαφωνούν και διαπληκτίζονται. Τότε ο 25χρονος φίλος της την ξυλοκοπεί με απίστευτη αγριότητα, ενώ, τόσο η αδερφή της όσο και ο φίλος της οι οποίοι εξακολουθούν να είναι παρόντες, δεν παρεμβαίνουν. 

Ο 25χρονος εξαφανίζεται και λίγες μέρες αργότερα επανεμφανίζεται, απειλώντας πως "ακόμη δεν έχει τελειώσει". Εις βάρος της αδερφής και του φίλου της ασκήθηκε δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία.

Η υπόθεση βρίσκεται ακόμα στα χέρια του 15ου τακτικού ανακριτή. Η Ασφάλεια αρνείται να δώσει οποιοδήποτε στοιχείο ή φωτογραφία για την ταυτότητα του δράστη, ενώ την ίδια στιγμή λέει πως τον αναζητεί, όπως αναφέρει το patrastimes.gr.