Δωρεάν καφές στο κέντρο της πόλης

Η απεργία έχει και τα καλά της. Στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων της ημέρας στην Πάτρα, όπου όλες οι υπηρεσίες θα "παραλύσουν", οι καφετέριες της Πάτρας θα δίνουν δωρεάν καφέ.

Σύμφωνα με πρωτοβουλία του Συλλόγου καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας σε κεντρικά σημεία της Πάτρας όπως η πλατεία Όλγας, η πλατεία Γεωργίου, ο πεζόδρομος της Αγίου Νικολάου και τα Ψηλαλώνια, σε ειδικούς πάγκους που θα τοποθετηθούν, θα διανέμεται στους Πατρινούς δωρεάν καφές.

Οι καταστηματάρχες ζητούν, με την κίνησή τους αυτή, από τους πολίτες της Πάτρας να στηρίξουν την προσπάθειά τους, καθώς ο κλάδος τους έχει πληγεί σε μεγάλο βαθμό από την οικονομική κρίση και τα νέα μέτρα. "Επειδή στο χώρο της εστίασης έχουν μπει αρκετοί νέοι επιχειρηματίες που δεν είναι μέλη του συλλόγου και ενδεχομένως να επιχειρήσουν να ανοίξουν τα μαγαζιά τους, θέλουμε να τους ευαισθητοποιήσουμε, να τους παρακινήσουμε και να τους πείσουμε να μην το κάνουν τις ώρες της απεργίας 9-3", δηλώνουν οι καταστηματάρχες-εμπνευστές της απόφασης.