Νέες κινητοποιήσεις για τους σπουδαστές των ΤΕΙ Πύργου, Πάτρας και Μεσολογγίου

Οι σπουδαστικοί σύλλογοι των ΤΕΙ του Πύργου, της Πάτρας και του Μεσολογγίου πραγματοποιούν στο πλαίσιο της αντίδρασής τους στο σχέδιο "Αθηνά", νέα πορεία διαμαρτυρίας λίγες μέρες μετά την κινητοποίηση του Σαββάτου και το άνοιγμα των διοδίων του Ρίου - Αντιρρίου, οπότε άφησαν τους οδηγούς να διέρχονται δωρεάν.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, σε ανακοίνωσή τους αναφέρονται στα όσα συνέβησαν στην κινητοποίηση του Σαββάτου: "Η κινητοποίηση προφανώς ήταν ενοχλητική για την επιχείρηση (Γαλλική Εταιρία) που καρπώνεται τα έσοδα της χρήσης της γέφυρας και σε συνεργασία με τις αστυνομικές δυνάμεις καταστολής απέκλεισαν τις εισόδους από και προς τα διόδια. Κατευθύνοντας τους οδηγούς στις αποβάθρες των φεριμπότ. [...]

Το Σχέδιο Αθηνά και η πολιτική που γεννά αυτοσχέδια μαγκάλια, τρομοκρατία, απολύσεις και διαμορφώνει εφιαλτικές συνθήκες διαβίωσης για εμάς και τις οικογένειες μας θα ανατραπεί! Καλούμε όλους τους σπουδαστικούς και φοιτητικούς Συλλόγους, τα σωματεία, τις λαϊκές συνελεύσεις και κάθε αγωνιζόμενο πληττόμενο κομμάτι της κοινωνίας την Πέμπτη 11/4 σε Πορεία στις 18:00 από την Πλατεία Γεωργίου. Θα ακολουθήσει συντονιστικό".