Προβλήματα υδροδότησης στη Θεσσαλονίκη

Προβλήματα στην υδροδότηση θα αντιμετωπίσουν την Παρασκευή περιοχές του δήμου Θεσσαλονίκης και του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Αναλυτικά, από τις 08:00 έως τις 16:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες λόγω συνδέσεων αγωγών του δικτύου ύδρευσης στην οδό Αγίου Δημητρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, θα υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς Αγίου Δημητρίου (τα ζυγά από Τάσκου Παπαγεωργίου έως Ιασωνίδου), Πελοποννήσου, Ολύμπου και Τάσκου Παπαγεωργίου καθώς επίσης και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Επίσης, από τις 08:00 έως τις 16:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης νέων αγωγών του δικτύου ύδρευσης επί της παράπλευρης οδού της εσωτερικής περιφερειακής από την 3ης Σεπτεμβρίου έως την Δεσπότου Ιωακείμ του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου. Για τον λόγο αυτό θα υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς Μπότσαρη, Σόλωνος, Παρμενίωνος, Διγενή, Αράπιτσας, Βύρωνος, Θερίσου, Καλλέργη, 25ης Μαρτίου, Φιλελλήνων καθώς και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτήν οδούς του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου.