Αναζητούν πυρετωδώς τους δύο αγνοούμενους του ποταμού Σελινούντα

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν οι έρευνες των δυνάμεων της έκτης ΕΜΑΚ στον ποταμό Σελινούντα για τον εντοπισμό των δυο Γερμανών τουριστών, οι οποίοι εξακολουθούν να αγνοούνται από την Δευτέρα, όταν μαζί με τέσσερις φίλους τους, πήγαν για καγιάκ στον ποταμό της Αχαΐας.

Οι δυνάμεις τις ΕΜΑΚ παρέμειναν όλη τη νύχτα στην περιοχή, αλλά χωρίς να μπορέσουν να προσφέρουν ουσιαστικά, καθώς η προσέγγιση στις όχθες του ποταμού είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν από αέρος και καθ' όλη την ημέρα της Τετάρτης, με την συμμετοχή ελικόπτερου τύπου super puma. Θα ακολουθήσουν, πάντως, έρευνες και στη θαλάσσια περιοχή όπου καταλήγει ο ποταμός.

Από κύκλους που προΐστανται των επιχειρήσεων για τον εντοπισμό των δυο αντρών, σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretalive.gr, η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι, παρά την παρέλευση πολλών ωρών από την έναρξη της αναζήτησης, δεν έχουν χαθεί οι ελπίδες, οι δυο αγνοούμενοι να είναι ζωντανοί, καθώς πρόκειται για άτομα που έχουν την φυσική αντοχή και εν μέρει την δυνατότητα να ανταπεξέλθουν σε δύσκολες καταστάσεις.