Εντοπίστηκε ο ένας από τους τρεις αγνοούμενους του Σελινούντα

Συναγερμός έχει σημάνει από το πρωί της Τρίτης σε πυροσβεστική, στην Αστυνομία και τις λοιπές αρμόδιες Αρχές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος για τον εντοπισμό και τη διάσωση Γερμανών τουριστών, οι οποίοι αγνοούνται στον ποταμό Σελινούντα στην Αχαΐα.

Από τους τρεις συνολικά αγνοούμενους, εντοπίστηκε ο ένας, σε δύσβατη περιοχή. Ο άνδρας απεγκλωβίστηκε και βρίσκεται καλά στην υγεία του. Στο μεταξύ, οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και των άλλων δύο αγνοουμένων.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrastimes.gr, αμφότεροι οι αγνοούμενοι, όπως ο Γερμανός που ήδη βρέθηκε σώος, ήταν μέλη εξαμελούς ομάδας που έκαναν καγιάκ στον ποταμό.

Ξαφνικά, κι ενώ η ακριβής αιτία είναι ακόμη άγνωστη, το καγιάκ τους ανετράπη και έτσι, βρέθηκαν μέσα στα ορμητικά νερά του ποταμού. Τα άλλα τρία μέλη της ομάδας διασώθηκαν αμέσως, όμως οι τρεις τους παρασύρθηκαν από τη ροή του νερού.

Στο σημείο έχουν σπεύσει από το πρωί κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής, της ΕΛ.ΑΣ, καθώς και ο αρμόδιος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αιγιαλείας αλλά και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.