Στην Πάτρα αντί να προσλάβουν προσωπικό αγοράζουν γερανούς

Κι όμως σε καιρό κρίσης, όπου υπάρχει ανάγκη για κάλυψη θέσεων εργασίας στα περισσότερα σώματα ασφαλείας και ενώ οι μισθοί μειώνονται και τα επιδόματα περικόπτονται στην Πάτρα αγοράζουν γερανούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes.gr, τη στιγμή που η Αχαΐα πάσχει από ελλιπή αστυνόμευση, έλλειψη έμψυχου δυναμικού και φυσικά βρίθει ακινητοποιημένων περιπολικών, εξαιτίας του ότι δεν υπάρχουν χρήματα για συντήρηση, ανταλλακτικά και τις περισσότερες φορές βενζίνη, την ίδια ώρα κάποιοι αποφάσισαν η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας να ενισχυθεί με επτά γερανούς.

Μόνο που στην Πάτρα και γενικότερα σε ολόκληρη την Αχαΐα αν κυκλοφορήσει κανείς, θα δει μόλις έναν γερανό που υπήρχε πάντα στη δικαιοδοσία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. να χρησιμοποιείται για την τροχονόμευση της ευρύτερης περιοχής…

Στο χώρο στάθμευσης της αστυνομίας στην περιοχή της Ανθούπολης, μπορεί κανείς να δει τα επτά ολοκαίνουργια οχήματα – γερανούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας να καμαρώνουν τα τέσσερα από την μία πλευρά του πάρκινγκ και τα υπόλοιπα τρία από την ακριβώς απέναντι πλευρά και να μένουν ακινητοποιημένα.