Σκελετός 20ετίας σε πολύ καλή κατάσταση σε παραλία του Ηρακλείου!

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα καθώς και το πώς για 20 χρόνια ένα πτώμα βρισκόταν θαμμένο στην παραλία, χωρίς να γίνει αντιληπτό από κανέναν!

Ένα πτώμα 20ετίας βρέθηκε την Κυριακή το μεσημέρι σε τουριστική περιοχή του Ηρακλείου, σημαίνοντας συναγερμό στις αρχές.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι όταν μία γυναίκα – κάτοικος του Κοκκίνη Χάνι – περπατούσε στην παραλία που βρίσκεται κάτω από τις παλιές κατασκηνώσεις της περιοχής.

Την ώρα που έκανε την βόλτα της αντίκρισε – προς έκπληξή της – ένα ανθρώπινο κρανίο. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και άνδρες από το Α.Τ. Περιφέρειες έσπευσαν στην περιοχή και ξεκίνησαν τις έρευνες.

Οι άνδρες έσκαψαν στο σημείο και τότε αποκαλύφθηκε ένας ανθρώπινος σκελετός σε πολύ καλή κατάσταση.

Οι πληροφορίες του cretapost αναφέρουν πως ο σκελετός ανήκει σε έναν ενήλικα, ύψους 1,65 μ., και είναι 20ετίας!

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για το πώς βρέθηκε ο σκελετός θαμμένος στην παραλία, στρέφοντας τις έρευνες τους προς κάθε κατεύθυνση.

Είτε πρόκειται για εγκληματική ενέργεια είτε για θάνατο, που επήλθε κάτω από διαφορετικές συνθήκες.

Πάντως εκείνο, που αποτελεί έκπληξη για όλους είναι το γεγονός, πώς ένα πτώμα εδώ και είκοσι χρόνια βρισκόταν θαμμένο στην παραλία, χωρίς να γίνει αντιληπτό από κάποιον.

Φως τόσο στην ταυτότητα του ατόμου, στο οποίο ανήκει ο ανθρώπινος σκελετός όσο και στα αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξουν η νεκροψία-νεκροτομή, αλλά και οι εργαστηριακές εξετάσεις, που θα γίνουν.