Θα σκάψουν στη κεντρική πλατεία της Τρίπολης για θησαυρό της Τουρκοκρατίας

Ένας 65χρονος, του οποίου η ταυτότητα δεν έχει αποκαλυφθεί, έχει όλα τα απαραίτητα έγραφα για νόμιμη ανασκαφή

Μπορεί η οικονομική κρίση να έχει διαλύσει κάθε ελπίδα για οικονομική ανάκαμψη, ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι που επιμένουν να ψάχνουν τρόπους προκειμένου να λύσουν το βιοποριστικό τους πρόβλημα με μεθόδους που θυμίζουν τις ταινίες του Ιντιάνα Τζόουνς. Αλλωστε δεν είναι λίγοι αυτοί που ψάχνουν ανά την Ελλάδα για χρυσά νομίσματα ή για κρυμμένους θησαυρούς που εικάζεται πως βρίσκονται θαμμένοι στα χώματα της πατρίδας μας από την εποχή της Τουρκοκρατίας.

Σε λίγο καιρό η κεντρική πλατεία της Τρίπολης θα αποκλειστεί και μηχανήματα θα αρχίσουν να σκάβουν με την άδεια του Δήμου και των αρμόδιων υπηρεσιών του Κράτους, καθώς υπάρχουν πολύ βάσιμες πληροφορίες ότι εκεί υπάρχει κρυμμένος ένας αμύθητος θησαυρός.

Σύμφωνα με τη Freddo, ένας 65χρονος, του οποίου η ταυτότητα δεν έχει αποκαλυφθεί, έχει όλα τα απαραίτητα έγραφα για νόμιμη ανασκαφή ενώ την έιδηση επιβεβαίωσε στην εφημερίδα και ο Δήμαρχος της Τρίπολης Δημήτρης Παυλής ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά πως "είναι ίσως η πρώτη φορά που δίδεται άδεια για κάτι σχετικό, αλλά πρέπει να ξέρετε πως δεν θα σκάβει χωρίς επίβλεψη".

Μάλισταμ ο Δήμαρχος τονίζει ότι πρόκειται για "έναν πολύ σοβαρό κύριο, περίπου 65 χρόνων ο οποίος δεν ζει στην Τρίπολη, αλλά σε άλλη πόλη της Πελοποννήσου".