Παρέμβαση εισαγγελέα για τα επεισόδια στην Πάτρα

Εντολή για επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τα επεισόδια στον αγώνα Κυπέλλου μεταξύ της Παναχαϊκής και του Ολυμπιακού, έδωσε ο Εισαγγελέας Εφετών Γιώργος Μποροδήμος, μετά από μηνυτήρια αναφορά από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων για τους τραυματισμούς των συναδέλφων τους, συμφωνα με πληροφορίες του “Patras Times”.

Το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Σταύρος Τσεκούρας και ο γενικός γραμματέας Χάρης Τσίτσικας, βρέθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών και κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου σχετικά με τον τραυματισμό των δύο αστυνομικών και καθώς με τις πράξεις και τις παραλείψεις κυρίως των δύο ΠΑΕ.

Ο Εισαγγελέας, κύριος Μποροδήμος διέταξε να ξεκινήσει άμεσα η εξέταση των καταγγελλόμενων από όλες τις πλευρές, να ληφθούν καταθέσεις για τους τραυματισμούς των αστυνομικών και να συλλεχθεί όλο το οπτικοακουστικό υλικό που υπάρχει τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Όλα αυτά μαζί με το προανακριτικό υλικό που έχει συγκεντρώσει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, η μηνυτήρια αναφορά της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων αλλά και όλες οι ανακοινώσεις, θα συμπεριληφθούν σε μία δικογραφία.