Ένας νεκρός από σύγκρουση δύο λεωφορείων με Ι.Χ.

Αυτοκίνητο τράκαρε μετωπικά λίγο πριν από τις 10:30 της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου, με λεωφορείο του ΟΑΣΘ, στο δρόμο Πανοράματος-Χορτιάτη. Ο οδηγός του Ι.Χ. είναι νεκρός μετά τη σύγκρουση.

Οι πρώτες πληροφορίες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.gr, κάνουν λόγο για προσπέραση του Ι.Χ. επιβατηγού σε λεωφορείο, που για να την πραγματοποιήσει, κινήθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, τη στιγμή που ερχόταν δεύτερο λεωφορείο του ΟΑΣΘ, με αποτέλεσμα τη σύγκρουση και των τριών οχημάτων, με το μαύρο Ι.Χ. να βρίσκεται ανάμεσα από τα δύο λεωφορεία!

Ο οδηγός, 23 ετών σύμφωνα με το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες κατευθυνόταν προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης και δεν είχε ορατότητα τη στιγμή της προσπέρασης.

Στο σημείο, έχουν βρεθεί ήδη δύο ασθενοφόρα και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής. Η μονάδα απεγκλωβισμού της πυροσβεστικής προσπαθούσε να ανασύρει τους οδηγούς του ενός λεωφορείου και του Ι.Χ. από την πρώτη στιγμή, όπως μετέδωσε η τηλεόραση του Star.

Έχουν ήδη μεταφερθεί στο νοσοκομείο τέσσερις τραυματίες από τους επιβαίνοντες στην αστική συγκοινωνία, οι οποίοι όμως δεν είναι σοβαρά τραυματισμένοι.

Ανατροπή αυτοκινήτου και στην Τούμπα

Στο μεταξύ, επιβατηγό αυτοκίνητο ανετράπη την ίδια περίπου ώρα στην Περιφερειακή της Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση ανατολικά, λίγο μετά το τούνελ της Τούμπας.

Στο δεύτερο σημείο, σύμφωνα και πάλι με την ιστοσελίδα thestival.gr, έχουν αντίστοιχα σπεύσει ασθενοφόρο και αστυνομικοί της Τροχαίας, οι οποίοι ρυθμίζουν την κυκλοφορία μέχρι να καταφθάσει γερανός και να παραλάβει το αυτοκίνητο, το οποίο δεν είναι δυνατό να μετακινηθεί.