Και πάλι στο ανακριτή η μητέρα και ο πατριός του Πολύζου

Για μία ακόμα φορά βρέθηκαν ενώπιον του ανακριτή Κοζάνης η μητέρα και ο πατριός του Κωστή Πολύζου.
 
Και τους δύο βαρύνει το κατηγορητήριο για ανθρωποκτονία από πρόθεση, περιύβριση νεκρού, ψευδορκία μάρτυρα και πλαστογραφία μετά χρήσης.
 
Η απολογία τους αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά το μεσημέρι λόγω του μεγάλου όγκου της δικογραφίας. Η Δέσποινα Κουτσέγκου μαζί με το σύζυγο της Χρήστο Ντίο πέρασαν το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου λίγο μετά τις 08.00, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια. Από την πρώτη στιγμή δηλώνουν αθώοι  για το έγκλημα. Οι κάτοικοι της Σιάτιστας ζητούν την παραδειγματική τους τιμωρία δηλώνοντας βέβαιοι για την εμπλοκή τους στη δολοφονία αφήνοντας ακόμη και υπόνοιες για τον θάνατο του βιολογικού πατέρα του Κωστή.

Συγγενείς και φίλοι του Κωστή Πολύζου, ετοίμασαν και ανάρτησαν στο youtube ένα βίντεο αφιερωμένο στη μνήμη του άτυχου νεαρού. 

Μιλώντας στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, ο αδερφός της μητέρας του Κωστή είπε για τη δολοφονία του 23χρονου: "Αυτοί αν είναι, να τιμωρηθούν. Αν αποδειχθεί, να τιμωρηθούν με το παραπάνω" χαρακτηρίζοντας αυτό που έγινε "ατιμώρητο". Για τον αδικοχαμένο ανιψιό του, λέει ότι ήταν "ένα πολύ ήσυχο παιδί". Ακούστε όλα όσα είπε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου...