Αυτοκτονία ο θάνατος του Μιχάλη Ασλάνη;

Το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας φαίνεται να είναι το επικρατέστερο σενάριο, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, για το θάνατο του γνωστού σχεδιαστή μόδας Μιχάλη Ασλάνη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Κολωνάκι, με το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας να απομακρύνεται.

Άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Συντάγματος έλεγξαν το διαμέρισμα, και πληροφορίες αναφέρουν ότι δίπλα στη σορό του εντόπισαν αντικαταθλιπτικά χάπια.

Επιπλέον, σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα”, δίπλα στη σορό του Μιχάλη Ασλάνη βρέθηκε ένα τετρασέλιδο σημείωμα, στο οποίο ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αποτύπωνε τις τελευταίες του σκέψεις, κάνοντας αναφορά στο σοβαρό οικονομικό πρόβλημα που αντιμετώπισε ο ίδιος, καθώς και για την οικονομική και κοινωνική κατάσταση των τελευταίων ετών στην Ελλάδα.

Μάλιστα, πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν πως στο προσωπικό ημερολόγιο του Μιχάλη Ασλάνη, που βρέθηκε από τις Αρχές, έγραφε μεταξύ άλλων: “Τι μέρες ζούμε...Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει...".

Οι εικόνες που ακολουθούν καταγράφουν μία σελίδα του προσωπικού ημερολογίου του:

Πριν από λίγες ημέρες, είχε γίνει γνωστό ότι ο δημοφιλής σχεδιαστής μόδας είχε πέσει θύμα απάτης από δύο γυναίκες που διαχειρίζονταν τα οικονομικά του και οι οποίες εξαφανίστηκαν. Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι δεχόταν "περίεργα" τηλεφωνήματα.

Διαβάστε ακόμα:  Ασλάνης, σαράντα χρόνια δημιουργίας: Θρίαμβοι και προβλήματα