Yπό την ευλογίαν της…Ελένης Λουκά η σύσκεψη στο Μαξίμου

Παρούσα για μία ακόμα  φορά στα μεγάλα γεγονότα ήταν η φιλόλογος και ακτιβίστρια, Ελένη Λουκά. Η γυναίκα που έχει στιγματίσει με τις καίριες παρεμβάσεις της τα τηλεοπτικά χρονικά, κάνοντας κατάχρηση στα 15 λεπτά δημοσιότητας, που της δώρισε - σκεπτόμενος ίσως με ελαφρότητα - ο Andy Warhol, ήταν και σήμερα έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, θέλοντας να εκφράσει με το δικό της, μοναδικό τρόπο την αντίθεσή της στην κυβερνητική πολιτική και το κλείσιμο της ΕΡΤ. 

 
Η πάντα δραστήρια, περήφανη κόρη της Κρήτης, εικονίζεται να απομακρύνεται από την αστυνομική φρουρά του Μαξίμου, στη διάρκεια μιας από τις γνωστές της παρεμβάσεις. Παλαιότερα δε, είχε δηλώσει ότι τη νεολαία την έχει κυριεύσει ο Σατανάς. Αν, πάντως, συμβαίνει κάτι τέτοιο με τους νέους, φανταστείτε τι άποψη θα έχει για την επίδραση του Εωσφόρου στους πολιτικούς μας. 
 
 
Όλα ξεκίνησαν όταν κάποτε - και όπως η ίδια έχει διηγηθεί - καθόταν μπροστά στην τηλεόραση και παρατηρούσε το χάσμα στην ενημέρωση, καθώς οι περισσότερες εκπομπές ασχολούνταν με όλα τα θέματα πλην του Κυρίου ημών, Ιησού Χριστού. Από τότε, και αρνούμενη τον εφησυχασμό, αποφάσισε να μεταλαμπαδεύσει το Πνεύμα της Βασιλείας των Ουρανών, παρευρισκόμενη - αυτόκλητη φυσικά - σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές και γινόμενη σε πολλές των περιπτώσεων ο εφιάλτης εικονοληπτών και δημοσιογράφων, πολλώ δε μάλλον παρουσιαστών. 
 
Σίγουρα, πάντως, αν οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί και συν - εταίροι της ελληνικής κυβέρνησης, Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης γνώριζαν ότι η διάσημη - και υπό το Άγιον Πνεύμα το Ζωοποιόν καθοδηγούμενη - Ελένη Λουκά, βρίσκεται στην Ηρώδου του Αττικού, εκδηλώνοντας τη δυσφορία της για τις επιλογές τους, θα είχαν δώσει τόπο στις μεταξύ τους διαφωνίες, επιλέγοντας τη μόνη αληθινή οδό, μακριά από τις μικρότητες της ανθρώπινης φύσης. Εκείνη του Παντοδύναμου Κυρίου μας...