Σε κίνδυνο η ζωή γνωστού Έλληνα αθλητή

Κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του Έλληνα παγκόσμιου πρωταθλητή, Ανδρέα Κιλιγκαρίδη, ο οποίος, βρέθηκε λιπόθυμος στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, στην πόλη Μπίτκος, από τον Πολωνό προπονητή του.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο της πόλης, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις ανέφεραν, ότι εμφάνισε αιμάτωμα στο κεφάλι. Στην πορεία και όπως ανέφεραν οι γιατροί που τον παρακολουθούν, η κατάσταση φάνηκε να είναι αρκετά σοβαρότερη, καθώς υπάρχει κίνδυνος ακόμα και για τη ζωή του. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες που επικαλείται το sport-fm.gr, οι εξετάσεις δείχνουν λευχαιμία.

Ο Έλληνας αθλητής αναχώρησε για την Πολωνία προκειμένου να συμμετάσχει σε αγώνες. Ένιωσε αδιαθεσία και ανέβασε πυρετό,με αποτέλεσμα να μη μπορέσει να αγωνιστεί.

Ο ίδιος παρέμεινε στο Μπίτκος για να παρακολουθήσει τους υπόλοιπους αγώνες, αλλά ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία, πήγε στο δωμάτιο του και εκεί λίγο αργότερα τον βρήκε λιπόθυμο ο προπονητής τους.

Η Ομοσπονδία του αθλήματος κάλυψε όλα τα έξοδα, προκειμένου να βρεθεί κοντά του η σύζυγός του, στις δύσκολες ώρες που περνάει ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος σημειωτέον είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.