Ένας Έλληνας ανάμεσα στους 100 ισχυρούς του πλανήτη

Ένας Έλληνας, ο Τεντ Σαράντος βρίσκεται στην λίστα των 100 ανθρώπων με τη μεγαλύτερη επιρροή στην κατηγορία μάλιστα “Titans” ή Τιτάνες του περιοδικού TIME.

Η λίστα γνωστή ως “TIME 100”, η οποία ανακοινώνεται και δημοσιεύεται κάθε χρόνο από το περιοδικό, περιλαμβάνει καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, αθλητές και ανθρώπους που πρωτοπορούν.

Ο Τεντ είναι ένας αναγνωρισμένος επαγγελματίας στον χώρο του κινηματογράφου. Από το 2000 είναι επικεφαλής της Netflix, ενός από τους καλύτερους πελάτες της κινηματογραφικής βιομηχανίας του Χόλιγουντ.

H Netflix, είναι η μεγαλύτερη εταιρεία διαδικτυακής ενοικίασης ταινιών, τηλεοπτικών σειρών, ντοκυμαντέρ και κάθε μορφής παραγωγών. Πρόσφατα ανέλαβε τη χρηματοδότηση για την παραγωγή μιας νέας σειράς με όνομα House of Cards, με πρωταγωνιστή τον Κέβιν Σπέισι, δίνοντας το ποσό των 100.000.000 δολαρίων. Η σειρά προβλήθηκε αποκλειστικά στο διαδίκτυο και υπεύθυνος για την παραγωγή της σειράς είναι ο Τεντ Σαράντος.

Επίσης βρίσκεται στο Συμβούλιο του Tribeca and Los Angeles Film Festival και σύμβουλος στο Digital Entertainment Group. Είναι παντρεμένος με την Πρέσβειρα Nicole Avant και έχουν αποκτήσει 2 παιδιά. Μπορείτε να δείτε τους υπόλοιπους 99 συμμετέχοντες στη λίστα ακολoυθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.