Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Πρωτομαγιά

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία αποφάσισε να προχωρήσει την Πρωτομαγιά, Μεγάλη Τετάρτη, η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ). Λόγω της απεργίας, δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία σε όλα τα λιμάνια της χώρας.

Η απεργία εντάσσεται στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων κατά του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου που ψηφίστηκε από τη Βουλή. Ωστόσο, η συγκεκριμένη κινητοποίηση έχει να κάνει και με τη μεταφορά της αργίας για την Τρίτη του Πάσχα, στην οποία αντιτίθενται οι εργαζόμενοι.

Ανακοίνωση της Minoan Lines για αλλαγές δρομολογίων:

Η MINOAN LINES γνωστοποιεί στο επιβατικό κοινό ότι, λόγω της εξαγγελθείσας 24ώρης απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο.), την Τετάρτη 1 Μαΐου 2013, τα δρομολόγια των πλοίων στη γραμμή Ηράκλειο-Πειραιάς-Ηράκλειο, θα πραγματοποιηθούν ως ακολούθως:

- ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ (H/S/F FESTOS PALACE)

Αναχώρηση από το λιμάνι του Ηρακλείου στις 21.30

- ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ (H/S/F KNOSSOS PALACE)

Αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά αμέσως μετά τη λήξη της απεργίας.

Παρακαλούνται οι κύριοι επιβάτες και οι οδηγοί των φορτηγών οχημάτων να βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά κατά την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης του απόπλου (21:00).

Επίσης, το δρομολόγιο της Τετάρτης 1ης Μαΐου 2013, από τα λιμάνια της Τεργέστης και της Αγκώνας προς τα λιμάνια της Ηγουμενίτσας και της Πάτρας (με το πλοίο CRUISE EUROPA), θα εκτελεστεί κανονικά.