Ποια ήταν η 41χρονη άτυχη τροχονόμος της Κηφισίας

Στεκόταν στην άκρη του δρόμου και ρύθμιζε την κυκλοφορία διευκολύνοντας τους οδηγούς να πάνε στη δουλειά τους.

Η δουλειά, ως τροχονόμος, της 41χρονης Αδαμαντίας την άφηνε απολύτως ικανοποιημένη.

Επάγγελμα σταθερό, μαζί με το επίσης σταθερό ωράριο, τη βοηθούσε και τη διευκόλυνε στο μεγάλωμα των δύο ανήλικων παιδιών της.

Γεννημένη το 1972 στο Αίγιο και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, η άτυχη αρχιφύλακας, που μπήκε το 1991 στο Σώμα της ΕΛ.ΑΣ και αμέσως μετά την αποφοίτησή της, έγινε τροχονόμος.

Ήταν Νοέμβριος του 1992 όταν εντάχθηκε στην Τροχαία. Μόλις στα 20 της χρόνια, η Αδαμαντία ανέλαβε για πρώτη φορά να ρυθμίσει την κυκλοφορία στη λεωφόρο Κηφισίας.

Φέρεται να επιλεγόταν συχνά από τότε επάνω στην ίδια οδική αρτηρία, λόγω εμπειρίας.

Το πρωί της Τρίτης έμελλε να είναι το τελευταίο, στο οποίο θα ρύθμιζε την κυκλοφορία των οχημάτων.

Βρισκόταν στη διασταύρωση της λεωφόρου Κηφισίας με την οδό Αγίου Δημητρίου, όταν το μαύρο Smart της γυναίκας οδηγού έπεσε με πολύ μεγάλη ταχύτητα επάνω της.

Πρώτος για το τραγικό συμβάν ενημερώθηκε ο σύζυγός της, επίσης αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ιωνίας.

Στη γυναίκα οδηγό, η οποία βρισκόταν από την πρώτη στιγμή σε κατάσταση αμόκ, ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και κατόπιν, αφέθηκε ελεύθερη.

Συγγενείς και φίλοι της 41χρονης δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που χτύπησε την οικογένειά της και σκόρπισε απέραντη θλίψη στους οικείους της.