Έκοψαν το ρεύμα σε καρκινοπαθή για 25 ημέρες καθυστέρηση

Μια ακόμα περίπτωση ανθρώπου, στον οποίο η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού έκοψε το ρεύμα είναι και αυτή του κυρίου Ραγκούση. Ο συγκεκριμένος πολίτης όμως, ανήκει στην κατηγορία των ατόμων με πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας, καθώς είναι καρκινοπαθής.

Όπως κατήγγειλε ο ίδιος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, την Τρίτη το πρωί τον κάλεσε η γυναίκα του στο τηλέφωνο, ενημερώνοντάς τον ότι η ΔΕΗ είχε κόψει το ρεύμα στο σπίτι του, για 25 ημέρες καθυστέρηση στην καταβολή του ειδικού τέλους ακινήτων και παρά το γεγονός ότι η προθεσμία είναι 3 μήνες.

Όπως ανέφερε ο ίδιος είχε ζητήσει εδώ και δύο μήνες να ενταχθεί στο κοινωνικό τιμολόγιο λόγω της πάθησής του, αλλά η υπόθεσή του δεν έχει εξεταστεί ακόμα. Το αξιοπερίεργο, όπως ο υποστηρίζει ο κύριος Ραγκούσης, είναι ότι του ζητήθηκε να προσκομίσει τη φορολογική δήλωση του 2010 για να αποδείξει την οικονομική του κατάσταση και να μπορέσει να κάνει διακανονισμό. “Το 2010 όμως, είμαστε μια οικογένεια που έβγαζε ένα καλό εισόδημα, κάτι που τώρα πια δεν συμβαίνει”, κατέληξε.