Νέα αναβολή στη δίκη Ψωμιάδη για την υπεξαίρεση στην ΑΕΚ

Έκτη συνεχόμενη αναβολή πήρε από το Εφετείο Αθηνών (1ο τριμελές εφετείο κακουργημάτων) η υπόθεση της υπεξαίρεσης χρημάτων από τα ταμεία της ΑΕΚ διά χειρός Μάκη Ψωμιάδη.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αφορά το ποσό των 88 εκατομμυρίων ευρώ, που έχει κριθεί από τους ορκωτούς λογιστές που είχαν αναλάβει την υπόθεση, ότι έχει υπεξαιρέσει ο κ. Ψωμιάδης.

Ωστόσο, το δικαστήριο έκρινε ότι από τη στιγμή που δεν έχουν αποσταλεί τα απαραίτητα έγγραφα από τα Σκόπια, όπου κρατείται για το σκάνδαλο των "στημένων" αγώνων ο Μάκης Ψωμιάδης, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί δίκη.

Η πλευρά της ΑΕΚ εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο Χάρη Οικονομόπουλο, ο οποίος ζήτησε να οριστεί νέα δικάσιμος σε συγκεκριμένη ημερομηνία. Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ στη συγκεκριμένη υπόθεση υποστήριξε ότι ενημερώθηκε από το υπουργείο Εξωτερικών ότι ο σχετικός φάκελος με τα απαραίτητα έγγραφα για να γίνει η δίκη του Μάκη Ψωμιάδη είναι συμπληρωμένος και εκκρεμεί η αποστολή του στην Ελλάδα.

Η έδρα, ωστόσο, παρέμεινε σταθερή στην απόφαση για επ’ αόριστον αναβολή της δίκης, αλλά ουσιαστικά δεσμεύτηκε πως, όταν υπάρχουν τα στοιχεία που θα επιτρέπουν τη δίκη του Μάκη Ψωμιάδη, θα οριστεί η νέα ημερομηνία.