Χαροπαλεύει αγοράκι 2,5 ετών που το κακοποιούσε η μητέρα του

Διασωληνωμένο στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις - Στο σώμα του υπάρχουν σημάδια από σβησμένα τσιγάρα

Ενα αγοράκι 2,5 ετών από τη Σκάλα Λακωνίας, χαροπαλεύει διασωληνωμένο στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, καθώς αποκαλύφθηκε ότι η 23χρονη μητέρα του και ο 54χρονος σύντροφος της, το κακοποιούσαν. 

«Το παιδί βρίσκεται στη ΜΕΘ. Υποστηρίζεται με μηχανική αναπνοή. Έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη. Αξίζει να σημειωθεί πως στο σώμα του παιδιού υπάρχουν σημάδια από σβησμένα τσιγάρα», είπε ο  ο διοικητής του Παίδων Μανώλης Παπασάββας.

Σύμφωνα με το τοπικό site report24, η 23χρονη μητέρα του παιδιού δήλωσε στις αρχές πως το μωρό της έπεσε και χτύπησε στην παιδική χαρά. Ο δήμαρχος Ευρώτα όμως που είναι και γιατρός, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR  τόνισε πως τα σημάδια στο σώμα του παιδιού δεν μαρτυρούν χτυπήματα που μπορούν να προκληθούν στις κούνιες.

Όπως αναφέρει το Report24 η 23χρονη μητέρα μετέφερε αρχικά το αγοράκι στο Νοσοκομείο Σπάρτης, όπου και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Στη συνέχεια το παιδί μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο , όπου η κατάστασή του παρέμεινε κρίσιμη και από εκεί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Η αστυνομία συνέλαβε την 23χρονη μητέρα - η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ομολόγησε την πράξη της - και τον 54χρονο σύντροφό της για υπόθαλψη εγκληματία.