Από τον Πύργο ο ένας υπερτυχερός των 2 εκατ. ευρώ του Τζόκερ

Δεν είναι η πρώτη φορά που το τελευταίο διάστημα τυχεροί από την Ηλεία κερδίζουν μεγάλα χρηματικά ποσά, όμως τα 2 εκατομμύρια ευρώ για τον ένα και μοναδικό υπερτυχερό του Τζόκερ αποτελούν, μάλλον, ρεκόρ...Ο υπερτυχερός με ένα απλό δελτίο που έπαιξε στο πρακτορείο "Μουσταφέρης" στον Πύργο, εδώ και μερικές ώρες έχει δει την τύχη να του χαμογελά και την ζωή του -σίγουρα- να αλλάζει...

Όπως γράφει το patrisnews.gr, από χθες εκατοντάδες πολίτες, στα "πηγαδάκια" που σχημάτιζαν έξω από το πρακτορείο του κ. Μουσταφέρη, "αναζητούσαν" τον μεγάλο υπερτυχερό του Τζόκερ που κατάφερε με ένα απλό δελτίο να κερδίσει αυτό το υπέρογκο ποσό. Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου, Δημήτρης Μουσταφέρης, από χθες το πρωί, που η είδηση της επιτυχίας έγινε γνωστή, δεχόταν τα συγχαρητήρια και τις ευχές όλων για την μεγάλη επιτυχία, η οποία όπως τόνισε δεν είναι η πρώτη που καταγράφεται στο πρακτορείο της οικογένειάς του, που λειτουργεί από τις αρχές της δεκαετίας του '60 στην πόλη του Πύργου.

"Έχουμε υπερτυχερό, δεν είναι η πρώτη φορά που στο πρακτορείο μας υπάρχει τέτοια μεγάλη επιτυχία. Το πρακτορείο είναι από τα πρώτα στην Ελλάδα, από τις αρχές της δεκαετίας του '60, από τον παππού μου στον πατέρα μου και τώρα έχω αναλάβει εγώ. Μακάρι εκεί που θα πάνε τα χρήματα να πιάσουν τόπο, είναι μεγάλο το ποσό, είναι στην περιοχή μας και είναι αρκετά ευχάριστο αυτό", ανέφερε ο κ. Μουσταφέρης.

Επίσης ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου, δεν αποκάλυψε, αν έχει γίνει γνωστό το ποιός μπορεί να έχει ρίξει το τυχερό δελτίο και επεσήμανε ότι: "Το δελτίο είναι μια απλή συμμετοχή με 2,5 ευρώ, περνάει πολύς κόσμος στο πρακτορείο καθώς βρισκόμαστε στο κέντρο του Πύργου, οπότε είναι δύσκολο να γνωρίζουμε και το πότε παίχθηκε το δελτίο ή ποιος μπορεί να το έχει ρίξει".

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως δήλωσε ο κ. Μουσταφέρης, ο υπερτυχερός της περασμένης Κυριακής, είχε επιλέξει να παίξει ο ίδιος τα νούμερα που κληρώθηκαν και δεν είχε αγοράσει κάποιο δελτίο "τυχαίας επιλογής", τα έτοιμα δηλαδή δελτία που υπάρχουν στα πρακτορεία.

"Το δελτίο δεν ήταν τυχαία επιλογή, ήταν νούμερα που τα είχε παίξει ο ίδιος ο τυχερός, ο οποίος έριξε το δελτίο του με το ποσό των 2,5 ευρώ. Τα νούμερα ήταν δικά του. Είναι καλό για όλη την περιοχή θεωρώ να υπάρχουν τέτοιες επιτυχίες, τόσο για το πρακτορείο μας όσο και για την ευρύτερη περιοχή, τα χρήματα να πέφτουν στο Νομό", ανέφερε ο κ. Μουσταφέρης που τόνισε πως από χθες το πρωί, δεχόταν τις ερωτήσεις του κόσμου για το αν έχει γίνει γνωστό το όνομα του υπερτυχερού. Πάντως, όπως επεσήμανε, η διαδικασία παραλαβής των χρημάτων θα γίνει είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω δικηγόρου του υπερτυχερού απευθείας από τον ΟΠΑΠ.