Ολοκληρώθηκαν οι πορείες των ΟΤΑ και ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

Άνοιξαν σταδιακά οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή τη λήξη των διαδηλώσεων που είχαν οργανώσει τα συνδικάτα, αντιδρώντας στο μέτρο της διαθεσιμότητας, την επέκταση του ενιαίου μισθολογίου, αλλά και το φορολογικό νομοσχέδιο.

Κανονικά λειτουργούν αυτή την ώρα οι σταθμοί μετρό Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο.

Στις κινητοποιήσεις συμμετείχαν και οι εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ, οι οποίοι ξεκίνησαν την πορεία τους προς την πλατεία Κλαυθμώνος, με αφετηρία την οδό Αγίου Κωνσταντίνου, η οποία είναι κλειστή από το ύψος της οδού Σωκράτους.  Οι διαδηλωτές έφθασαν στην πλατεία Συντάγματος και στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και έμειναν εκεί, έως ότου η πορεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ έφτασε εκεί από την συλλαλητήριο της πλατεία Κλαυθμώνος.

Καθ' όλη τη διάρκεια των διαδηλώσεων, δυνάμεις των ΜΑΤ ήταν παρατεταγμένες στο ύψος των λουλουδάδικων στη Βασιλίσσης Σοφίας. Παράλληλα, λόγω των συγκεντρώσεων, οι σταθμοί του μετρό Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο είναι κλειστοί από τις 11:00, μετά από εντολή της Αστυνομίας.

Στους δρόμους βρέθηκαν νωρίτερα το πρωί και οι εργαζόμενοι των Σταθερών Συγκοινωνιών (ΣΤΑ.ΣΥ.), οι οποίοι προχώρησαν το πρωί της Τετάρτης σε κατάληψη των γραφείων της διοίκησης, στην οδό Αθηνάς.