Πορνό σε οθόνη του προαστιακού σιδηροδρόμου!

Μια άσεμνη σκηνή που εμφανίστηκε ξαφνικά σε …οθόνη δρομολογίων , σε αποβάθρα του σταθμού Δουκίσσης Πλακεντίας, έχει προκαλέσει αναστάτωση στον προαστιακό σιδηρόδρομο της Αθήνας.

Οπως κατήγγειλαν επιβάτες, την περασμένη εβδομάδα, ενώ περίμεναν το απόγευμα σε μια από τις αποβάθρες του συγκεκριμένου σταθμού, είδαν σε μια οθόνη δρομολογίων να προβάλλεται, για πολύ μικρό χρονικό διάστημα, μια σκηνή σκληρού πορνό! 
Ενας από τους επιβάτες χρησιμοποιώντας το κινητό του τηλέφωνο, φωτογράφισε την οθόνη με το άσεμνο περιεχόμενο και «ανέβασε» τη φωτογραφία στα social media.

Επειτα από αυτό,σύμφωνα με Τα ΝΕΑ η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ανακοίνωσε ότι ήδη γίνεται έρευνα για το συμβάν, το οποίο σύμφωνα με σχετικές αναρτήσεις σε ιστοσελίδες, όπως λέει η εταιρεία, «φέρεται να έλαβε χώρα στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας του Προαστιακού, με την προβολή παράνομου περιεχομένου από οθόνη ενημέρωσης δρομολογίων». 

Στην όλη υπόθεση ενεπλάκη και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ όπως λέει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, «σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, το πιθανότερο σενάριο είναι νεαρός χάκερ να "ανέβασε" για μερικά δευτερόλεπτα, μόνο σε μια οθόνη του σταθμού, εικόνα (επιφάνεια εργασίας υπολογιστή) -όχι βίντεο- με παράνομο υλικό, προκειμένου να το τραβήξει φωτογραφία και στη συνέχεια να το αναρτήσει στο διαδίκτυο (social media), για να κάνει κάποιου είδους φάρσα (troll, viral, κλπ)…» 

Σύμφωνα πάντα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, «σε καμία περίπτωση δεν προβλήθηκε σε σταθμούς του Προαστιακού Σιδηροδρόμου ταινία ακατάλληλου περιεχομένου, ούτε υπήρξε καμία παραβίαση στα ηλεκτρονικά συστήματα ενημέρωσης των δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, πράγμα που δεν έγινε αντιληπτό από επιβάτες ή το προσωπικό των σταθμών». 

Πρόκειται, όπως λέει η εταιρεία, «για μεμονωμένο περιστατικό, που έστησε όπως όλα δείχνουν νεαρός φαρσέρ, του οποίου τα ηλεκτρονικά ίχνη έχουν ταυτοποιηθεί, σε μία και μόνο οθόνη ενημέρωσης». Για το λόγο αυτό, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προαναγγέλει ότι θα ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα.