Φωτογραφία της εξαφανισμένης Άννυ μέσα σε ταξί περιπλέκει την υπόθεση

Περιπλέκεται ακόμη περισσότερο το θρίλερ με την εξαφάνιση της 4χρονης Άννυ από τη Βουλγαρία και πλέον οι ανησυχίες για τη ζωή του παιδιού εκφράζονται ανοικτά. Το στοιχείο που έμπλεξε ακόμη περισσότερο την υπόθεση είναι μια φωτογραφία της μικρής Άννυ που δείχνει το κοριτσάκι μέσα σε ένα ταξί. Το παιδάκι φορούσε μεγάλα ρούχα. Ο ιδιοκτήτης του ταξί κλήθηκε στην ασφάλεια αλλά δήλωσε ότι το ταξί του το είχαν κλέψει.

"Έχω διαβεβαίωση από τον πατέρα και κυρίως από τη μητέρα ότι της επεδείχθη από την Ασφάλεια μια φωτογραφία, με το παιδί μέσα σε ένα ταξί, φορώντας μεγάλα ρούχα. Η μητέρα αναγνώρισε το παιδί της, ενώ όταν ο ταξιτζής κλήθηκε στην Ασφάλεια δήλωσε ότι το ταξί του το είχαν κλέψει..." επισημαίνει ο δικηγόρος των γονιών της Άννυ, Σταύρος Γεωργίου στο Mega.

Οι αρχές δεν αποκλείουν το παιδί να έχει πέσει θύμα απαγωγής, ωστόσο αυτό θεωρείται το πιο απίθανο σενάριο. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι αν "σπάσουν" οι γονείς και μιλήσουν, μόνον τότε υπάρχουν πιθανότητες να βρεθεί η Άννυ.

Η 4χρονη εξαφανίστηκε από την Ομόνοια και πλέον αγνοείται εδώ και 8 μέρες.

Οι γονείς της έχουν οδηγηθεί στα δικαστήρια στην Ευελπίδων. Μαζί τους συνελήφθη και ένας 70χρονος, αφού στο σπίτι του όπου φιλοξενούσε τη μητέρα της μικρής Άννυ, βρέθηκαν υπνωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή.

Οι γονείς θα δικαστούν στο αυτόφωρο στις 12 Μαΐου.