Ξύλο μεταξύ μαθητών μετά την επίσκεψη χρυσαυγιτών στη Χερσόνησο

Άγρια συμπλοκή με ξύλο μεταξύ μαθητών γυμνασίου – λυκείου σημειώθηκε στη Χερσόνησο, στον απόηχο της επεισοδιακή συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής, την Κυριακή στην περιοχή.

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν κάποιοι μαθητές ανάρτησαν κάποια σχόλια στο Facebook σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν στην συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής. Τα σχόλια αυτά έγιναν η αφορμή για να ξεσπάσει άγριος καυγάς μεταξύ Ελλήνων και Αλβανικής υπηκοότητας μαθητών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρίς, στον καυγά αναμείχθηκαν στη συνέχεια και άλλα άτομα, με αποτέλεσμα δυο μαθητές να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο κέντρο υγείας της περιοχής και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ για τις πρώτες βοήθειες.

Σημειώνουμε ότι ανάλογα περιστατικά έχουν ξανασυμβεί στα συγκεκριμένο σχολείο. Πριν από περίπου ένα μήνα άγρια υπήρξε ανάλογο επεισόδιο μεταξύ Έλληνα και αλλοδαπού συμμαθητή του. Οι δυο πιάστηκαν στα χέρια, καθώς ο Έλληνας ζήτησε το λόγο για κάποια συνθήματα που γράφτηκαν στον πίνακα τάξης εναντίον της Χρυσής Αυγής. Όταν ο συμμαθητής του απάντησε, οτι καλώς γράφτηκαν τότε ξέσπασε μεταξύ τους άγριος καυγάς που κατέληξε σε συμπλοκή.