Χωρίς απορριμματοφόρα την Πέμπτη

Mε σωρούς σκουπιδιών κινδυνεύουν να γεμίσουν πολλοί από τους δρόμους της Αθήνας, λόγω της τετράωρης στάσης εργασίας που θα πραγματοποιήσουν την Πέμπτη οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Έτσι, θα απέχουν από τα καθήκοντά τους από τις 11.00 έως τις 15.00 και από τις 15.00 έως 19.00, με αποτέλεσμα να μη γίνει η αποκομιδή των απορριμμάτων σε αρκετά σημεία της πρωτεύουσας.

Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων δεν θα λειτουργήσουν και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, καθώς και οι υπηρεσίες που σχετίζονται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Στις 11.30 θα συγκεντρωθούν στην Πλατεία Καραϊσκάκη και θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή οι σύλλογοι εργαζομένων θα πραγματοποιούν Γενικές Συνελεύσεις, προκειμένου να αποφασίσουν για τον τρόπο κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ εκφράζει “την αποφασιστικότητά της να μην απολυθεί ούτε ένας εργαζόμενος. Η πρώτη απόλυση συναδέλφου θα μας βρει όλους στο δρόμο του αγώνα”, σημειώνει σε ανακοίνωση που εξέδωσε.