Προφυλακίστηκαν οι απαγωγείς της 27χρονης

Προφυλακίστηκαν, μετά την απολογία τους, οι δύο κατηγορούμενοι για την απαγωγή της 27χρονης ανιψιάς του προέδρου του Αστέρα Τρίπολης, καθώς ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν ότι και οι δύο πρέπει να οδηγηθούν στη φυλακή.

Στις απολογίες τους, αμφότεροι οι κατηγορούμενοι δήλωσαν μετανιωμένοι και ζήτησαν συγγνώμη, ενώ επικαλέστηκαν οικονομικά προβλήματα προκειμένου να δικαιολογήσουν την πράξη τους,

Ο 48χρονος, ο οποίος φέρεται ως ο εμπνευστής της απαγωγής ισχυρίστηκε ότι τα 80.000 ευρώ τα έκρυψε στο σπίτι του γιατί από τις πρώτες μέρες είχε μετανιώσει και ήθελε να τα επιστρέψει και έψαχνε τρόπο για να το κάνει.

"Έχω αποφασίσει να μαζέψω και τα 2.500 που λείπουν από τα λύτρα και να τα δώσω στην οικογένεια", φέρεται να είπε χαρακτηριστικά στην απολογία του. Επίσης σε αντίθεση με όσα λέει ο 53χρονος συγκατηγορούμενός του, ισχυρίστηκε ότι αποφάσισαν μαζί την απαγωγή της νεαρής κοπέλας.

"Εγώ απλά έδωσα όσες πληροφορίες είχα για την κοπέλα", είπε.

Ο 53χρονος, από την πλευρά του, επιχείρησε να περιορίσει τον ρόλο που έπαιξε στην απαγωγή, ισχυριζόμενος ότι η συμμετοχή του ήταν μόνο ως οδηγός του αυτοκινήτου. Φέρεται να είπε στην απολογία του ότι ουδέποτε επισκέφτηκε το σπίτι της Λούτσας, δεν συμμετείχε στις διαπραγματεύσεις και δεν έλαβε λύτρα.

Όπως είπε, δεν γνώριζε καν ότι ελήφθησαν λύτρα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ισχυρίστηκε πως ήταν εκείνος που πρότεινε στον 48χρονο να αφήσουν ελεύθερη την 27χρονη όταν εκείνη έπαθε δηλητηρίαση από κάποιο φαγητό που της δόθηκε.