Ανοιχτή η Βασιλίσσης Σοφίας

Έληξε η συγκέντρωση των μελών της ΑΔΕΔΥ έξω το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας, ενώ σιγά σιγά αποχωρούν και οι τελευταίοι συγκεντρωθέντες. Το ραντεβού των εργαζομένων ανανεώνεται για αύριο στις 13.00, οπότε είναι προγραμματισμένη στάση εργασίας μαζί με τη ΓΣΕΕ, στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής διαμαρτυρίας των εργαζομένων.

Αντιπροσωπεία των εργαζομένων παραμένει αυτή την ώρα έξω από τη Βουλή, ζητώντας συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής και με εκπροσώπους των κομμάτων.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, όπου είχαν συγκεντρωθεί δημόσιοι υπάλληλοι, αντιδρώντας στην ένταξη εργαζομένων στο Δημόσιο σε διαθεσιμότητα και σε ενδεχόμενες απολύσεις.

Οι συγκεντρωμένοι, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ, διαδηλώνουν υπό αυξημένη αστυνομική παρουσία, καθώς στο σημείο έχουν παραταχθεί τέσσερις κλούβες των ΜΑΤ.

Η Βασιλίσσης Σοφίας παρέμεινε κλειστή από το ύψος της Ρηγίλλης έως την Αμαλίας, ενώ η πορεία των οχημάτων εκτρέπονταν μέσω Κολωνακίου.