Έξωση στη χημικό που διατηρούσε το πτώμα της μητέρας της

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη και όλη η γειτονιά της συγκεκριμένης περιοχής του Παγκρατίου από την είδηση ότι μία γυναίκα κρατούσε βαλσαμωμένη μέσα στο σπίτι της τη νεκρή μητέρα της!

Η υπόθεση που "παγώνει" το αίμα ήρθε στη δημοσιότητα το μεσημέρι της Πέμπτης 13 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας, η κόρη της άτυχης ηλικιωμένης χρησιμοποιούσε ειδική χημική ουσία, προκειμένου να διατηρήσει το άψυχο κορμί της μητέρας της σε καλή κατάσταση.

Η γυναίκα φέρεται να γνώριζε καλά από τις συγκεκριμένες ουσίες, καθότι είναι χημικός στο επάγγελμα.

Πάντως, η ουσία αυτή απέτρεπε και κάποιος να καταλάβει από οσμές την παρουσία νεκρού σώματος στην πολυκατοικία.

Από πληροφορίες προκύπτει ότι κανείς από τους γείτονες φαίνεται να μην είχε αντιληφθεί το παραμικρό.

Η γυναίκα έκρυβε καλά μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε, στην οδό Αιδεσίου 19, τη σορό της μητέρας της.

Άλλες πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι η γυναίκα αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει συλληφθεί.

Αργότερα έγινε γνωστό ότι, από τον Μάϊο του 2014, η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος, δικηγόρος στο επάγγελμα, είχε ξεκινήσει τη διαδικασία έξωσης. Σε εκείνη, άλλωστε, οφείλεται η ανακάλυψη του πτώματος, καθώς προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τη χημικό.

Την Πέμπτη, μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης, παρουσία δικαστικού επιμελητή, η ιδιοκτήτρια μπήκε να καταγράψει τα έπιπλα του διαμερίσματος για να προβεί στην έξωση της 49χρονης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν οι άνδρες βρήκαν το μπαούλο με το μακάβριο περιεχόμενο, το πτώμα ήταν τυλιγμένο με μουσαμάδες αντιηλιακής προστασίας που χρησιμοποιούνται σε παρμπρίζ αυτοκινήτων και εξωτερικά αυτών, με σελοφάν και στεγανοποιημένο με ειδική ταινία.