Αδελφή Φαίης: Ο Στεφανάκης μου είπε να πω ψέμματα

Κλαίγοντας με λυγμούς η Μαριαλένα Μπάχλα απολογούμενη επιχείρησε να πείσει τους δικαστές πως ήταν και εκείνη θύμα του Βαγγέλη Στεφανάκη που κατηγορείται για τη δολοφονία της αδελφής της Φαίης.

"Η πρώτη κατάθεσή μου έγινε κατόπιν πίεσης και απειλής. Ο Στεφανάκης  μου είπε να πω ψέμματα. Να πω ότι  δεν έγιναν ετσι τα πράγματα και να μην τον δώσω στην  αστυνομία. Μου είπε ότι θα με διασύρει με το βίντεο  που έχει από το ξενοδοχείο που είχαμε παει. Μου είπε ότι το δωμάτιο είχε κάμερα και ότι θα με κάνει ρεζίλι " είπε με δάκρυα στα μάτια. 

"Είπα ψέμματα και έχω μετανιώσει. Δεν είχα  σκοπό να καλύψω κανένα.  Δεν υπήρχε διαμάχη με την αδελφή μου. Την αγαπούσα πολύ. Θα έδινα τη ζωή μου να τη φέρω πίσω. Ακόμη και κάποιο όργανο μου αν ήταν να ζήσει. Έχω ακούσει τερατώδη πράγματα"

 "Σαν άνθρωπος είμαι χαμηλών τόνων. Δεν κορόιδευα την  αδελφή μου.... Δεν έχω τίποτα αυτή τη στιγμή ούτε σπίτι, ούτε δουλειά. Πάσχω απο κρίσεις πανικού, παίρνω χάπια.
Στο παρελθόν είχα κατάθλιψη.  Δεν λέω ψέμματα. Θέλω να δικαστώ για αυτά που πρέπει και όχι για αυτά που θέλουν οι άλλοι.  Πήγα μετά από 24 ώρες στην αστυνομία και είπα την αλήθεια"

Αναφερόμενη στη σχέση της με τον Στεφανάκη είπε πως τον γνώρισε πριν από την αδελφή της.  "Δεν είχαμε παράλληλη σχέση.  Η αδελφή  μου ήταν ατίθασο  πλάσμα. Πολλές φορές νευρίαζε πριν της πεις τι ήθελες. Ήθελα να γνωρίζει η Φαίη  για μένα και τον Στεφανάκη, το θεώρησα  σωστό. Ήθελα να είμαι εντάξει με την αδελφή μου δεν εκβίασα ποτέ και δεν απείλησα κανένα.. Η Φαίη ήθελε να είναι μαζί του της άρεσε".
"Πήγα μετά από 24 ώρες στην.αστυνομία και είπα την αλήθεια.  Η συναναστροφή μου με τον Στεφανάκη ήταν ήρεμη  πριν απ όλα αυτά δεν είχα λόγο  να τον φοβάμαι. Η Φαίη μου είχε πει ότι τη ζήλευε,  της έκανε παρατηρήσεις".

Απολογούμενος ο επίσης  κατηγορούμενος στην υπόθεση Βικ Σαρέλ περιέγραψε με λεπτομέρειες το μοιραίο βράδυ. " Εμφανίστηκε ο Βαγγέλης τρελαμένος.. Φώναζε και ζητούσε βοήθεια. Είδα τη Φαίη λιπόθυμη . Ο Βαγγέλης φώναζε έκλαιγε και έλεγε τι έκανα. Το μόνο που ήθελε  ήταν να πάει τη Φαίη στο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο η Μαριαλένα τον χάιδευε και του  έλεγε να ηρεμήσει" είπε υποστηρίζοντας ότι η Μαριαλένα ήταν εκείνη που τον πίεζε. "Ο Στεφανάκης είναι  μια χαρά παιδί. Περνάγαμε καλά μαζί. Δεν περίμενα να πεθάνει η Φαίη".
 Η δίκη θα συνεχιστεί στις 19 Ιουνίου.