Πολλαπλές πορείες στο κέντρο της Αθήνας με κλειστούς δρόμους

Στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης οι εργαζόμενοι των δημόσιων νοσοκομείων, οι εργαζόμενοι στα ασφαλιστικά ταμεία, καθώς και άνεργοι του ΟΑΕΔ.

Μαζί τους, στην πορεία που ξεκίνησε από την πλατεία Κλαυθμώνος, συνέπραξαν και οι διοικητικοί υπάλληλοι.

Κατόπιν, η πορεία μεταφέρθηκε και πάλι προς το Σύνταγμα, μέσω της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, η οποία παραμένει κλειστή ήδη από τις 11:30 της Τετάρτης, ενώ νωρίτερα ήταν κλειστή και η Φιλελλήνων από τους ίδιους εργαζόμενους, καθώς συγκεντρώνονταν πριν ξεκινήσουν τα πορεία και μαζί τους ενώθηκαν οι διαμαρτυρόμενοι έξω από τα γραφεία του υπουργείου Υγείας.

Οι εργαζόμενοι σε Υγεία και Δημόσιο, μαζί με τους ανέργους του ΟΑΕΔ, ενώθηκαν και με τη διαμαρτυρία των απολυμένων καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών, οι οποίες εξακολουθούν να έχουν κατασκηνώσει στην οδό Νίκης.

Οι εργαζόμενοι της πορείας στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης διαμαρτύρονται για το νέο μέτρο της αξιολόγησης στη διαθεσιμότητα.

Οι εργαζόμενοι στα ασφαλιστικά ταμεία και στον ΟΑΕΔ  βρέθηκαν εκ νέου, μετά τις 14:30 της Τετάρτης, έξω από τα γραφεία του υπουργείου Εργασίας στην οδό Σταδίου, με αφορμή τη λήξη της οκτάμηνης περιόδου της διαθεσιμότητας συναδέλφων τους.