Σήμερα το μεσημέρι στις 15.00 θα γίνει η κηδεία του γνωστού κριτικού εστιατορίων και συγγραφέα, Επίκουρου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Κυριακή.
Όσοι επιθυμούν μπορούν αντί για στεφάνια να δώσουν χρήματα, τα οποία θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς, σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειάς του.
Ο Αλβέρτος Αρούχ, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα ξεκίνησε το 1992 στην οικονομική εφημερίδα Κέρδος, συνεχίστηκε στο View της Καθημερινής, πέρασε ένα φεγγάρι από το City Press και στη συνέχεια στο περιοδικό Ε της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας και στο ειδικό ένθετο Gourmet.
O Επίκουρος συνεργάστηκε με τα περιοδικά Bazaar, ως υπεύθυνος των σελίδων γαστρονομίας, Status, Wine Experience και Cogito, αλλά και με τα περιοδικά Ευ Ζην, Αγορά, Next και Men.
Σε συνεργασία με τη Νίνα Μπενρουμπή έχει συγγράψει το βιβλίο Γεύσεις από σεφαραδίτικη Θεσσαλονίκη (εκδόσεις Φυτράκη). Έχει εκδώσει τα βιβλία: «Comedo Ergo Sum: Δέκα διάλογοι για το πνεύμα του φαγητού» (Νόβολι, 2011), «Art Cuisine: Το φαγητό ως τέχνη» (Imako, 2006) το οποίο κέρδισε το πρώτο παγκόσμιο βραβείο στην κατηγορία Food Literature των Gourmand World Cookbook Awards 2007, «Κριτική του γευστικού λόγου» (Κέδρος, 2006), «Γεύσεις από Σεφαραδίτικη Θεσσαλονίκη» (Φυτράκης, 2002), και τους οδηγούς εστιατορίων Αθήνας «Only the Best» (Axon Εκδοτική, 2001) και «Οδηγός εστιατορίων 2011 Αθήνας και Πειραιά» (ειδική έκδοση της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας).