Τραγικό θάνατο βρήκε το απόγευμα της Πέμπτης 3 Απριλίου ο γνωστός chef του «Piu Verde» Βασίλης Παπαζαχαρίου.
Ο 36χρονος έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα, που σημειώθηκε στην συνδρομή των οδών Πίνδου και Κατεχάκη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρεις στρατιώτες. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες του δυστυχήματος.
Ο Παπαζαχαρίου είχε εργαστεί στα εξής εστιατόρια ( από το πιο πρόσφατο στο παλαιότερο κατά σειρά):
Chef de cuisine στο Piu Verde
Στρατηγού Παπάγου και 8ης Μεραρχίας– Άλσος Παπάγου.
Executive chef, Ξενοδοχείο ASTORIA 4 ⃰, Budva Μαυροβούνιο και Hotel HEMERA 5 ⃰, Podgorisa Μαυροβούνιο.
Executive chef, Εστιατόριο VASSILIKOS, Καμάρι Σαντορίνη, με διάκριση στο Greek guide «καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου εστιατορίου», Καλοκαίρι 2013.
Ιαν. ’05 – Απρ. ‘05 Chef de cuisine στο BREEZE
(Όμιλος Καστελλόριζο) Βάρκιζα
Σεπτ. ’04 – Δεκ. ‘04 Chef de cuisine στο Kitchen Bar
Λεωφ. Ποσειδώνος 3 - Καλαμάκι
Μάιος ’04 – Αύγ. ‘04 Sous chef στο BEBEK club
Λεωφ. Ποσειδώνος 3 - Καλαμάκι
Ιαν. ’04 – Απρ. ‘04 Sous chef στους Ορίζοντες Λυκαβηττού
Λόφος Λυκαβηττού
(Διάκριση Χρυσού Σκούφου του ιδίου έτους)
Οκτ. ’03 – Δεκ. ‘03 Α΄ Μάγειρας στους Ορίζοντες Λυκαβηττού
Λόφος Λυκαβηττού
Ιούλ. ’03 – Σεπτ. ‘03 Chef de cuisine στις Νηριήδες
Πυθαγόρειο – Σάμος
Μαϊος ’03 – Ιουν. ‘03 Chef de cuisine στην Αίγλη
Ζάκυνθος
Σεπτ. ’02 – Απρ. ‘03 Chef de partie στους Ορίζοντες Λυκαβηττού
Λόφος Λυκαβηττού
(Διάκριση Χρυσού Σκούφου του ιδίου έτους)
Mάιος 02 – Σεπτ. 02
Demi chef – chef de partie στη Santa Barbara
Kέφαλος – Κως
Νοεμ. ‘01 – Απρ. ‘02
Demi chef – chef de partie στο MEZZO MEZZO
Λεωφ. Συγγρού – Αθήνα
(Διάκριση Χρυσού Σκούφου του ιδίου έτους)