Παρέλαση Χρυσαυγιτών με παρατράγουδα στο Κερατσίνι

Στρατιωτική παρέλαση πραγματοποίησαν το πρωί του Σαββάτου στο Κερατσίνι μέλη της Χρυσής Αυγής, κατεβάζοντας μάλιστα πανό που είχε αναρτηθεί προς τιμήν του Παύλου Φύσσα από το σημείο της δολοφονίας του.

Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η «Εφημερίδα των Συντακτών», περίπου 100 μέλη της Χρυσής Αυγής- ανάμεσα τους και μικρά παιδιά- με στρατιωτικό βήμα, έκαναν παρέλαση στην οδό Παναγή Τσαλδάρη, με ασπίδες και συνθήματα για "εθνικιστές αγωνιστές".

Μάλιστα, επιχείρησαν να επιτεθούν στο γνωστό στέκι των αντιεξουσιαστών του Κερατσινίου "Ρεσάλτο" και προξένησαν ζημιές εκτοξεύοντας πέτρες και τούβλα.

Από την επίθεση δεν γλίτωσε παρακείμενο σπίτι, στο οποίο και έσπασαν τα παράθυρα στο παιδικό δωμάτιο, ενώ λόγω παρεξήγησης, προσπάθησαν να εισέλθουν σε αυτό νομίζοντας πως φιλοξενεί το γνωστό στέκι.

Αφού ολοκλήρωσαν την πορεία τους, τα μέλη της Χρυσής Αυγής μοίρασαν φυλλάδια.

Αφού χωρίστηκαν στα πεζοδρόμιο, μερικοί από αυτούς, πήγαν στο σημείο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, και κατέβασαν πανό που είχε αναρτηθεί προς τιμήν του.

Στην περιοχή βρίσκονται προληπτικά, ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας.

Ο Παύλος Φύσσας, είχε δολοφονηθεί από τον Χρυσαυγίτη Γ. Ρουπακιά, τον οποίο είχε βιαστεί να "αποκηρύξει" η Χρυσή Αυγή. Ο φόνος του νεαρού αντιφασίστα, είχε ως αποτέλεσμα να ξετυλιχθεί το κουβάρι των δράσεων της εγκληματικής οργάνωσης, με αποτέλεσμα 6 βουλευτές της, μεταξύ των οποίων ο αρχηγός της, να προφυλακιστούν.