Ολοκληρώθηκε η απολογία Κοντομηνά

Στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται φρουρούμενος ο Δ. Κοντομηνάς μετέβη την Τρίτη ο ανακριτής Γ. Ανδρεάδης προκειμένου να πάρει την απολογία του επιχειρηματία σχετικά με την υπόθεση των επισφαλών δανείων του ΤΤ.

Μία ώρα διήρκησε η απολογία του κ. Κοντομηνά, ο οποίος έδωσε όλες τις απαντήσεις που του ζητήθηκαν στον ανακριτή και τον εισαγγελέα.

Νωρίτερα οι δικαστικοί λειτουργοί είχαν διαβάσει το πολυσέλιδο υπόμνημα του κ. Κοντομηνά, ένα υπόμνημα περίπου 110 σελίδων.

Εκτός από το υπόμνημα οι δικηγόροι του πρόεδρου της DEMCO είχαν παραδώσει στους δικαστικούς λειτουργούς και πέντε ντοσιέ με όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι τα δάνεια που ελήφθησαν από το ΤΤ αλλά κι η σύμβαση για την Bestline έγιναν με όλες τις νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες καθώς βεβαίως ότι υπάρχουν όλες οι εγγυήσεις για την αποπληρωμή των δανείων.

Ανακριτής και εισαγγελέας βρίσκονται ήδη στα γραφεία τους και η απόφαση αναμένεται το μεσημέρι.

"Δεν υπάρχει ίχνος παρανομίας στις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες" είχε δηλώσει από την πρώτη στιγμή ο επιχειρηματίας και πρόεδρος της Ασφαλιστικής DEMCO.

"Σε αντίθεση με τα θηριώδη μη εξυπηρετούμενα δάνεια γνωστών επιχειρηματιών, τα δάνεια του ομίλου DEMCO που έχουν συναφθεί με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, υπερκαλύπτονται με εγγυήσεις από την προσωπική μου περιουσία" ανέφερε ο κ. Κοντομηνάς και κατέληξε: "Τίποτα από τα αποδιδόμενα σε εμένα δεν με αγγίζει. Οι εχθροί μας είναι ισχυροί, αλλά η αλήθεια ισχυρότερη, και στο τέλος θα λάμψει."